Idag er det veiedag ;) Og jeg har gått ned :) Selv om jeg ikkje har vært så flink som jeg burde! Har faktisk spist litt goderi to ganger på denna uka =/ Pluss at jeg igår "bare måtte" skeie ut litt! Kjæresten min lager verdens beste pannekaker, og det lagde han til frokost i går... Var jo "nødt" til å spise noen ;) Nam! Og da jeg kom hjem fra jobb hadde mamma baka brød. Mammas hjemmelagde brød = uimotsåelig! Så ble to skiver av det også.. Men jeg sa egentlig til meg selv at det var ok, for hvis jeg er for streng klarer jeg ikkje dette over lengre tid! :) 


Meen, det er veiedag idag og reultatet etter en uke er:

Vekt: -1,2 kg. 

Midje: - 1 cm.

Er sånn passe fornøyd med det.. Når jeg snikveide meg på morran igår var resultatet -2 kg! Så hvis ikkje jeg hadde skeiet ut så hadde nok resultatet vært enda lavere.. Men, men, det gir meg bare enda større grunn  til å trene idag! =D Så i kveld blir det Zumba på meg ;) Det er gøy!

Hvis jeg forstetter å gå ned feks 1,2 kg i uka blir det 4,8 kg i måneden, og da tar det kun ca 6 måneder å nå målet mitt! :) Det er ikkje lenge! =D Målet mitt er 26 kg, og tidsrammen er 1 år. Da vil jeg nå mitt mål til bryllupet ;) Håper jeg klarer det! Regner jo ikkje med at jeg vil gå ned 1,2 kg hver uke. Noen uker blir det sikkert mindre, og noen kanskje mer. Men hvis jeg hvertfall går ned hver uke så er jeg fornøyd! Det er skritt i riktig retning :) 

Ung mamma til tvillinggutter <3   Postet: 25.06.2012  kl:10:15
flink du er, vil ned 5-6 kg..er så vansklig..hvor mye trener du :)?
malene   Postet: 25.06.2012  kl:10:16
Må være lov til å unne seg litt ja, hvis man skal klare det i lengden. Slik jeg tenker selv også. Flink er du:) Stå på videre..
abtmamma   Postet: 25.06.2012  kl:10:32
ung tvillingmor: Takk for det :) Forrige uke trente jeg ikke så mye. Men gikk endel turer ;) Men nå har jeg meldt meg inn på treningstudioet igjen, og da prøver jeg å få til minst 3 ganger i uka. =)
abtmamma   Postet: 25.06.2012  kl:10:33
malene: Takk for det! :)
jenni K   Postet: 25.06.2012  kl:11:49
såå flink du er.. ja viktig å unne seg litt.. å hjemme bakt brød hørtes godt ut. mmm å så er det bra at du har satt deg målet til neste år, men du må huske på ikke bli skuffet om du går ned mindre en forventet for jo saktere du går ned klarer du som regel å holde vekten der nede for da får kroppen vennet seg til vektnedgangen å det betyr at dagår man ikke så fort ned, har hatt vener før som har rast ned i vekt fort, å kroppen vente seg ikke til det så de gikk like fort opp i vekt når de spiste normalt igjen. ps : du kommer nok til å bli en veldig vakker brud :) lykke til vidre
abtmamma   Postet: 25.06.2012  kl:12:37
jenni K: Tusen takk! =D Ja, har tenkt på det, så håper jeg klarer å holde vekta! ;) 26 kg er jo veldig mye så "regner" ikkje med at e vil kunne klare det, men håper på så mye som mulig :)
Marielle Katarina   Postet: 25.06.2012  kl:21:37
Det er lov å unne seg litt godsaker ;) Kjempebra at du har gått ned til tross for "glipper" da :)
abtmamma   Postet: 25.06.2012  kl:21:59
Marielle Katarina: Ja, man må jo kose seg litt! ;) Ja, er ganske fornøyd! Er ikkje så altfor mye som skal til, og det er motiverende! =D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 22, Froland
    Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2011 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Enjoy! =D Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits