Kommentarer: 2    Postet: 28.07.2012   Klokken: 18:47   Kategori: Aleksander <3

Ja, nå nærmer det seg barnehagestart for mammas lille go'klomp! :) Det skal bli både godt og rart... Godt for han fordi han trives så godt sammen med andre barn, og rart for meg som er vant til å ha han hjemme hver dag <3 Men når man begynner i barnehagen, er det jo endel ting og saker man trenger :) Så derfor har ho mor vært på shopping idag ;) Er så gøy å handle klær til Aleksander, nesten gøyere enn å handle klær selv ;) 

Var mest på Spar Kjøp ettersom de hadde mye salg, også liker jeg godt "Tom og Trine" serien de har. Så ble masse nytt tøy på gullgutten idag :)

Her er noe av det jeg handlet til Aleksander: 

3-pack med bodyer fra "Tom og Trine", kun 119 kr. Synes de far så søte, og så billig! :) 

 


Matchende bukse fra "Tom og Trine", 69 kr. 

Kjøpte også en hettegenser, skjorte, caps og tøffler som han kan ha i barnehagen :)

Mamma og pappa sa at de ville handle sekk som han kunne ha. Så da får han sekk og matboks av sine snille besteforeldre :) Så det blir stas når han begynner i barnehagen til onsdag. Mammas store gutt! Litt trist også, går jo så fort! Synes ikkje det var lenge siden jeg hadde han i armene mine for første gang jeg <3 Så slenger derfor inn noen bilder fra den tiden :)


 Første bilde av oss alle 3 :) 


 <3

Smelt <3 

 

 

    Kommentarer: 2    Postet: 28.07.2012   Klokken: 18:47   Kategori: Aleksander <3
€Malene - Mamma til Milio Andreas€   Postet: 28.07.2012  kl:18:55
Så fine de bodyene der:) Blir nok godt for lillemann her også å begynne hos dagmamma snart, så får han aktivisert seg med andre barn igjen.
abtmamma   Postet: 28.07.2012  kl:19:18
€Malene: Ja, kjempefine :) Ja, det blir nok bra! Tror det er godt for de å være med andre barn :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 22, Froland
    Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2011 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Enjoy! =D Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits