Kommentarer: 0    Postet: 07.08.2012   Klokken: 17:10   Kategori: Aleksander <3

Hei dere!! =D

Før idag ble jeg kontaktet av en jornalist fra "Barnemagasinet" som ville ha Aleksander og meg til å stille opp i en artikkel! Artikkelen handler om barnehagestart, og blir en slags ABC  for nye foreldre. Spennende! Så jeg har svart på masse spørsmål om barnehagestarten til Aleksander, og artikkelen  vil komme på trykk i slutten av denne uka. Synes det er kjempe gøy! 

Artikkelen vil komme på klikk.no, gladebarn.com, og sannsynligvis også Dagbladet.no :) Den vil også komme i selve bladet "Barnemagasinet", men det blir ikkje før barnehagestart neste år. 

Synes dette var jillt, og det blir spennende å se hvordan artikkelen blir når den er ferdig. Bli ett gøy minne å vise til Aleksander når han blir eldre :) 

 Deler link med dere når artikkelen er ferdig ;-) 

    Kommentarer: 0    Postet: 07.08.2012   Klokken: 17:10   Kategori: Aleksander <3


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 22, Froland
    Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2011 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Enjoy! =D Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits