Kommentarer: 2    Postet: 29.08.2012   Klokken: 20:59   Kategori: Blogg

God kveld dere! 

Jeg og ei vennine pendler sammen frem og tilbake til Univeristetet i Agder. Tar ca. 50 min en vei.. Veien er ganske grei, to-felts vei med 100 i fartsgrense. Så da vi kjørte hjemover blide og fornøyde over dagen og fri frem til mandag, skjer det som IKKJE skal skje! Pang! Brroom,, brr... Oooops! Punktering! Wohooo! 

Jeeej... Årh! 

Heldigvis var vi rett ved et SOS-stopp, så vi kjørte inn dit.. Og der stod vi to jenter med punktert dekk! Hjelpes.. Ingen som stoppa, bare noen lastebilsjåfører som tuta litt.. Thanks lissom! ;) Har jo aldri skiftet dekk før jeg! Men, må man så må man ;) Midt oppi det hele ville jo ikkje bagasjerommet gå opp heller, så vi måtte legge ned setet og krabbe inn på den ene siden for å finne reservehjulet.. Jadda, ska det værra så ska det værra! 

Så etter litt om og men var vi igang, og viola så var vi på veien igjen! Ahhhh, creed to us! Synes mi var ganske så flinke! Selv om mi begge holdt på å le oss i hjel! Hehe ;) Min kjære Cathrine var veldig flink til å sette opp varseltrekant og passe på boltene! Hehe, ja så nå har vi stått midt på E18 og skiftet dekk også ;) Haha, Check! ;) 

    Kommentarer: 2    Postet: 29.08.2012   Klokken: 20:59   Kategori: Blogg
Andrea Sukkestøl Pedersen   Postet: 29.08.2012  kl:21:36
haha snakk om uflaks !! Men flinke var dere som fikk bytta dekk og kom dere videre :D hehe!
abtmamma   Postet: 29.08.2012  kl:21:51
Andrea Sukkestøl Pedersen: Ja, veldig! Men hadde hell i uhellet da, ettersom mi var rett ved ett stopp ;) Hadde vært litt kjipt å stått midt på E18! Hehe ;) Synes også mi var ganske flinke! =D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 22, Froland
    Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2011 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Enjoy! =D Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits