Kommentarer: 2    Postet: 20.11.2012   Klokken: 14:26   Kategori: Aleksander <3

God dag! :) 

Jeg får stadig høre i barnehagen at Aleksander storkoser seg ute. Han virkelig elsker å være ute, og da spesielt i sandkassa eller sklia :) Blir ikkje så mye vi er ute her hjemme for når han kommer hjem fra barnehagen er han som regel ganske sliten, så er det middag også er det mørkt! -_- 

Men vi prøver hvertfall å få vært ute litt med han i helgene, og på søndag storkoste vi oss ute i flere timer :) Jeg og Kjell fikset litt på veien og noen av beleggningsteina  som ble litt ødelagt når det reinte så voldsomt for en stund siden. Og Aleksander fartet rundt på gåbilen sin :) Virkelig storkoste seg! :) 

 

Her er  bilde av Aleksander på bilen sin: 

Aleksander i farta! :) 

 

Er deres unger glade i å være ute? :) 
    Kommentarer: 2    Postet: 20.11.2012   Klokken: 14:26   Kategori: Aleksander <3
Anitas skriverier   Postet: 20.11.2012  kl:15:44
SÅ koselig - det er en tid jeg savner. Det å være ute med barna når de var små - gå på oppdagelsesferd og bare kose seg. Nå er de så store at de er på oppdagelsesferd alene :)

Nyt tiden - herlige bilder :)
abtmamma   Postet: 20.11.2012  kl:16:33
Anitas skriverier: Ja, det er veldig koselig! Og de finner jo glede i de minste ting :) Prøver å nyte det så godt jeg kan :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 22, Froland
    Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits