Kommentarer: 8    Postet: 08.01.2013   Klokken: 21:44   Kategori: Trening

Hei fininger!

Har dere noen nyttårsforsetter? Det har JEG! =D Eller livsstilsendring kan man vel heller si :)  Jeg skal inn i brudekjolen, og jeg skal stramme opp her og der! Er supermotivert, og til nå har det gått veldig bra. Jeg har satt meg som mål å trene minst 4 dager i uka, gjerne fem :) Om jeg skal få de resultatene jeg har lyst til er jeg nødt til å trene såpass mye. Ellers har jeg bestemt meg for å kutte ut godis og brus. Jeg gjorde det 3 uker i fjor, og da forsvant søtsuget :) Mange unner seg litt kos i helga, men for min del skal jeg prøve å holde meg helt unna. For hvis jeg spiser litt godis på lørdag, har jeg også lyst på godis på søndag, mandag, tirsdag osv! 

Jeg har vært flink de siste dagene. Jeg trente på fredag, lørdag, mandag og jeg har vært å trent i dag :) Woohooo! Det er digg følelse det! Er ingenting som er så deilig som følelsen av å GJENNOMFØRE en treningsøkt, ikkje bare tenke på det! ;) Jeg har faktisk aldri trent og forbrent så mye som jeg gjorde nå på mandag. Jeg var først på en 45 min spinningstime, så trente jeg tredemølle og diverse styrkeøvelser så det tilsammen ble 2 timer med trening. Og jeg forbrente ca 1060 kcal =D 

I går tok jeg også bilder av kroppen min i undertøyet for å sørge for at jeg aldri kommer dit igjen, og for å se fremgang etterhvert :) Har også målt kroppen min for å se hvor mange cm jeg går ned :) Kjenner jeg er så motivert nå, og gleder meg veldig til å se hvor mye jeg går ned denne uka :) 


Så har dere nyttårsforsetter folkens?

Skal dere som mange andre, inkludert meg selv, spise sunnere og trene mer? 

    Kommentarer: 8    Postet: 08.01.2013   Klokken: 21:44   Kategori: Trening
malene fossum   Postet: 08.01.2013  kl:21:55
Lykke til:) Mitt eneste nyttårsforsett er å fortsette det sunne kostholdet og mosjonere når jeg har tiden.
abtmamma   Postet: 08.01.2013  kl:21:57
malene fossum: Takk! :) Så bra, virker jo som du allerede er kjempefink! :)
Tina   Postet: 08.01.2013  kl:22:38
Lykke til! Har noe av de samme målene som deg, forandre matvanene, få inn trening slik at jeg kommer inn i drømmekjolen og fortsetter å være der ;)
abtmamma   Postet: 08.01.2013  kl:22:39
Tina: Tusen takk! Lykke til du også! :) *We can do it!* =D
Kine Mirjana   Postet: 08.01.2013  kl:22:45
Så flink du har vært! Blir så motivert av å se andre klare det! :)

Skal hive meg i gang jeg og. Men først og fremst har jeg bestemt meg for å slutte å snuse. Og nå har jeg klart meg i snart 9 dager! Og det går faktisk utrolig bra. Og det beste er jo å ta en ting om gangen. Men føler jeg er "ferdig med å slutte" hvis du skjønner :P Så nå skal jeg hive meg på treningen også. Har god tro på at dette blir et bra år! :)

Lykke til videre, håper vi får se utviklingen og får følge deg på veien :)
abtmamma   Postet: 08.01.2013  kl:22:50
Kine Mirjana: Tusen takk! Gøy å høre :)

Wow! Da har du jo vært kjempeflink! Er jo i begynnelsen det er verst! Masse lykke til med treningen også :)

Skal holde dere oppdatert på bloggen når kiloene (forhåpentligvis!) forsvinner litt etter litt :)
Ellen   Postet: 09.01.2013  kl:18:00
Jeg er medlem av vektklubb.no - det koster, men funker utrolig bra! Her legger du inn vekt hver uke, og måler deg en gang i måneden. Du har grei oversikt over BMI, og du har diagrammer på hvor mye du går ned, både i vekt og cm. Her kan du også legge inn alt du spiser av mat og dermed har du kontroll på hva du spiser, og ikke minst hvor mange kalorier du får i deg hver dag. Utrolig nyttig!! :) Jeg har gått ned 10,5 kg siden august, og håper på noen restkilo nå før bryllupet :)
abtmamma   Postet: 09.01.2013  kl:22:32
Ellen: Oi, så bra! Så flink du er! :)

Jeg har hørt om vektklubb.no.. Kanskje jeg må vurdere det :) Tusen takk for tips! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 23, Froland
    Hei, og takk for at du tar turen innom bloggen min! Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits