Kommentarer: 12    Postet: 13.11.2012   Klokken: 18:10   Kategori: Bøker

Hei dere :) 

For noen dager siden skrev jeg ett innlegg om julegaver man kan lage selv. Jeg har planer om å lage litt forskjellige ting selv og gi i julegaver. Gavene blir da mer personlig, og det er jo kjempekoselig å få julegaver med litt sjel i! :)  

Jeg lovte å dele tipsene med dere, og her kommer første selvlagde julegavetips: Lys med serviett-trykk :) Det er veldig enkelt å få til, og veldig koselig for den som får gaven :) Er jo supert hvis man feks. har kjøpt en lanterne i gave. Lag da dine egne lys i tillegg, og gaven blir mye mer personlig med en gang ;)

Finn en pakke servietter du synes er fine, og sett igang :) Jeg har tidligere laget dette og lagt ut steg-for-steg fremgangsmåte på hvordan du gjør det. Finn den -HER-

 

Hva synes dere om tipset? 

Kommer dere til å lage og gi dette i julegave til noen? :) 

    Kommentarer: 12    Postet: 13.11.2012   Klokken: 18:10   Kategori: Bøker
    Kommentarer: 14    Postet: 10.11.2012   Klokken: 20:48   Kategori: Bøker

ALLE snakker om bøkene "Fifty shades"... Jeg må innrømme jeg er blitt veldig nysgjerrig på bøkene etter å ha hørt så mye om de, og sett de så mye i media! Hva er det med disse bøkene? 

"Bøkene handler om forretningsmannen Christian Grey, som har en forkjærlighet for pisk og håndjern på soverommet, og hans erotiske eventyr med den unge og uskyldige studenten Anastasia Steele." Høres ikkje sååå veldig spennendes ut for meg, men.. Bøkene har blitt omtalt som "Husmorporno" og "Twilight for vokse". Åhh, jeg elsker jo twilight! Hehe :) (Men jeg gjør faktisk det altså, hihi). 

Kritikerne har for det meste gitt boka dårlige anmeldelser, her er noen eksempler; "Scenene er omtrent like pirrende som å hamre ei Barbie- og Ken-dokke mot hverandre" ,"Det minner meg på mange måter om en skolestil jeg skrev i 8. klasse, da jeg drømte om Erik fra speideren" Les mer -HER-.

Men uansett hva anmeldere skriver, er bøkene blitt en kjempesuksess. På bare seks uker ble det solgt over 10 millioner eksemplarer av bøkene! Så noe må det jo være med disse bøkene! Så må innrømme at det ikkje hadde gjort noe om boka hadde lagt under juletreet mitt i år! ;)


Har noen av dere lest bøkene? 

Hva synes dere om bøkene, har dere lyst til å lese de? :) 

 

    Kommentarer: 14    Postet: 10.11.2012   Klokken: 20:48   Kategori: Bøker
  • Profilbilde 22, Froland
    Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits