Kommentarer: 28    Postet: 26.01.2013   Klokken: 16:01   Kategori: Bryllupet

God dag! 

Idag bestilte vi bryllupsreise! Wohoo, jeg er så glad :) Gleder meg veeeldig! 

Vi skal til Korfu i Hellas, på 5-stjerners hotell :) Vi skal også ha halvpensjon, så vi får frokost og lunsj/middag. Fant ut at dette passet oss bedre enn "all inclusive", ettersom det er litt koselig å gå ut på kvelden å spise. Gleder meg så!! :) 

Kjempe takknemelig for at vi har en så fin familie som passer Aleksander for oss, så jeg og min kjære kan reise bare oss to. Kommer nok til å savne Aleksander masse, men skal bli utrolig koselig å bare være oss også, er jo tross alt bryllupsreise! :) 

Her er noen bilder av hotellet vi skal bo på: 

 


 

 

Åhh, som jeg gleder meg! :) 

Noen av dere som har vært i Hellas ? 

  Kommentarer: 28    Postet: 26.01.2013   Klokken: 16:01   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 5    Postet: 12.01.2013   Klokken: 12:36   Kategori: Bryllupet

God dag! :) 

Nå er det ca ett halvt år til bryllupet og jeg kjenner jeg synes det går fryktelig fort nå! :) Både gleder og gruer meg litt, er jo en så stor dag! :) Men gleder meg selvfølgelig mest! 

Nå er vi i full gang med å bestille mat til bryllupet, har kikket mye rundt på forskjellige catering selskaper. Vi skal bestille forrett og hovedrett, desserten skal vi lage selv. Så idag skal vi ut å spise på det ene stedet vi kan tenke oss å bestille fra. De er ganske rimelige, og de tar inegnting for å bringe maten til oss. Nå vi er såpass mange personer lønner det seg å gjøre litt reserch å finne ut hvor vi får mest for pengene :) 

Vi har bestemt oss for hva vi skal ha til forrett, men ikkje helt bestemt oss for hovedretten enda.. Vi vet vi vil ha fløtegratinerte poteter som tilbehør, og vet vi vil ha kjøtt og ikke fisk...

Dette er noe av det som står på menyen: 

Hovedretter

Alt 1

1 gang serv kr 165* pr person
2 gang serv kr 195* pr person

 • Brassert oksesteik m/assorterte grønnsaker
 • Glassert svinekam m/sennepsaus, rødløk og grønnsaker
 • Svinesteik m/surkål og grønnsaker

Alt 2
1 gang serv kr 205
2 gang serv kr 235

 • Kokt laks m/agurksalat,rømmesalat, babygulrøtter og sandefjordsmør
 • Kalvesteik m/assorterte grønnsaker og fløtesaus
 • Lammesteik m/assorterte grønnsaker og fløtesaus
 • Reinsdyrsteik m/assorterte grønnsaker og viltsaus

Alt 3
1 gang serv kr 240* pr person
2 gang serv kr 270* pr person

 • Helstekt oksefilet m/champignon, aspargesbønner og bernaisesaus
 • Lammesadel m/ broccoli, sølvløk, glasert babygulrøtter og rødvinsaus
 • Hjortesteik m/smørstekte aspagesbønner, babygulrøtter, rosenkål, champignon og fløtesaus
 • Kalkunbryst m/smørdampede grønnsaker, stekt champignon og fløtesaus
 • Helstekt svinefilet m/aspargesbønner, babygulrøtter, rødløkkomp og kremet soppsaus.

For alle alternativer så er det valgfritt potet: Kokte, bakte, fløtegratinerte eller middelhavspotet.

Prismessig vil vi helst bestille noe fra Alt 2, og min kjære er veldig glad i reinsdyr. Så det blir spennende å smake på det! ;) Jeg kunne kanskje heller tenkt meg helstekt oksefilet fra alt 3, så vi må nok smake litt på det også :) Men blir nesten 2500 kr dyrere.. Så vi får se! :) 

Hva hadde dere valgt?

Og dere som har giftet dere: hva hadde dere som meny på den store dagen? :) 

  Kommentarer: 5    Postet: 12.01.2013   Klokken: 12:36   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 10    Postet: 07.01.2013   Klokken: 18:22   Kategori: Bryllupet

Hei kjære lesere :) 

Skal du gifte deg, eller liker å lese om bryllup? Jeg skal som sagt gifte meg 6. juli i år, og holder på med bryllupsforbredelser i skrivende stund :) I den forbindelse kikker jeg mye rundt på nettet etter inspirasjon og tips. Derfor vil jeg dele to kjempeflotte blogger med dere! Disse bloggene er jeg støtt og stadig innom, og her finner du en haug med bryllupsinspirasjon! 
Den ene bloggen heter Tinaoglars. Tina skal gifte seg i 2014, men allerede i god gang med planlegging og forberedelser til bryllupet. Her finner du mange tips til å gjøre ting selv, og for å få ett personlig preg på bryllupet.  Anbefales på det sterkeste! :) 

En annen blogg jeg henter inspirasjon fra er Kristine sin blogg, Kristinesside. Kristine giftet seg i fjor, og har blogget om både forberedelser, planlegging, selve bryllupet. Kristine er kjempeflink til å tenke på detaljer og lager mye selv. En stor inspirasjonsside! Ta en titt! :) 

Vet du om andre flink "bryllupsbloggere" ? Takknemlig for link! :) 

  Kommentarer: 10    Postet: 07.01.2013   Klokken: 18:22   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 8    Postet: 06.01.2013   Klokken: 17:06   Kategori: Bryllupet

Hei dere! :)

Idag er det akkurat et halvt år til jeg skal gifte meg! Kan bare si en ting: "Wæææ! Skrekkblanda fryd!" :) Hehe! Det har gått så fryktelig fort, og nå er det altså bare 6 mnd igjen! Gleder meg veldig, men er også ganske skummelt. Er jo så mye som skal ordnes. Vi har alle de "store tingene" på plass, som:

 • Lokale
 • Kirke 
 • Brudekjolen 
 • Forloverne 
 • Toastmaster 
 • Bryllupskaka
 • Fotograf

 

Denne måneden skal vi bestemme oss for maten til bryllupet. Og så må vi snart begynne å lage invitasjonskort, ettersom de må sendes ut ca 3 mnd før. Gleder meg til det :) Skal ha bryllupet ganske enkelt og stilfult, så skal gå i fargene hvit og sølv :) Håper det blir bra. 

Tenk at jeg og min kjære nå har vært sammen i 8 år. Vi ble kjærester i 10. klasse på ungdomskolen, og har holdt sammen siden :) Gleder meg veldig til jeg kan kalle han mannen min! :) <3

 


Meg og min kjære på bursdagen min, 15. desember :) 


Har noen av dere tips til invitasjoner? Gjerne med link :) 

  Kommentarer: 8    Postet: 06.01.2013   Klokken: 17:06   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 14    Postet: 04.01.2013   Klokken: 22:47   Kategori: Bryllupet

Hei dere! :) 

I'm back! ;) Nå har jeg ikkje blogget på rundt en mnd tror jeg.. Har liksom ikkje hatt blogglyst -_- MEN er tilbake nå :) Koselig å se at dere titter innom bloggen selv om jeg ikkje har postet noen innlegg på en stund, det betyr mye! <3 Nå skal jeg bruke litt tid på en ny header og design og "fornye bloggen" litt. Kanskje det hjelper på blogglysten! ;) 

MEN over til overskriften, vi gifter oss i juli og vi har veldig lyst til å reise på bryllupsreise. Vi har faktisk aldri vært på ferie utenfor Skandinavia sammen! Så jeg gleder meg noe voldsomt! =D Men ingen av oss er noen erfarene med bestilling av reiser osv. Så trenger deres hjelp! NÅR lønner det seg å bestille? Bør vi bestille allerede nå? OG fra HVOR bør vi bestille? Og bør vi skreddersy reisen, altså bestille fly og hotell selv? Eller er det like rimelig og bra med pakkereiser? 

Siden jeg er student og bryllup i seg selv er veldig dyrt ønsker vi å få så mye som mulig for pengene. Vi har tenkt på Egypt hvor det er billig med all inclusive, men har også sett på Hellas, Kreta, Kypros o.l.

Har dere noen tips til oss? :) 
  Kommentarer: 14    Postet: 04.01.2013   Klokken: 22:47   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 18    Postet: 11.11.2012   Klokken: 20:48   Kategori: Bryllupet

Hei beste lesere! :) 

Som dere sikkert har fått med dere skal jeg gifte meg med min kjære neste år :) Derfor elsker jeg å kikke på nettet etter inspirasjon og ideer til brullupet. Kom derfor over en artikkel på Mittbryllup.no , om tips til å gjøre bryllupet mer personlig og artig :) Har valgt ut noen avsnitt jeg deler med dere. Kan absolutt tenke meg å gjøre noe av dette i mitt bryllup: 

"For å gjennomføre et vellykket bryllup, må noe gjøres personlig med tanke på dekor og lignende, slik at gjestene virkelig føler at de blir bedre kjent med brudeparet. Borddekkingen for eksempel kan med enkle grep gjøres svært personlig. Hva med å sette ut vakre rammer rundt på bordene med ulike bilder av brudeparet, gjerne fra da de var små, morsomme feriebilder eller fine tekster og dikt om kjærlighet. Et annet tips, dersom det er rom i budsjettet, er å pynte hver kuvert med en liten gave til gjesten. Det trenger ikke være noe stort, det er kun ment som en hyggelig gest. En pose blomsterfrø med sløyfebånd, en bit konfekt eller et håndmalt vinglass. "  Synes dette vmed bildene var utrolig lurt! Gir gjestene noe å snakke om, samtidig som det gir ett personlig preg :) 


En annen ting som jeg absolutt har lyst til å prøve i vårt bryllup er dette: "Sett av et hjørne i lokalet til å ta fjollete bilder. Ha et kamera stående på stativ og utnevn en ansvarlig person som kan passe på og knipse et par timer utpå kvelden. Heng opp et passende bakteppe eller dekorer med gamle lamper, finn frem hatter, løsbarter og brudeslør til utkledning. Klipp ut snakkebobler eller bruk tavler og kritt slik at gjestene kan skrive beskjeder til brudeparet og holde opp når de blir tatt bilde av. Det kommer garantert til å bli et gøyalt innslag i brudealbumet." Tenk så gøy det kunne blitt! Utover kvelden når folk begynner å bli varme i trøya tror jeg dette kan resultere i noen artige minner :) 

Tipsene er hentet -HER-

Hva tror dere om disse tipsene? 

Har dere noen andre tips for å gjøre bryllupet til en minneverdig dag? :) 

  Kommentarer: 18    Postet: 11.11.2012   Klokken: 20:48   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 8    Postet: 02.11.2012   Klokken: 21:01   Kategori: Bryllupet

God kveld flotte lesere! :) 

På søndag var jeg og min kjære forlover på bryllupsmesse på flotte Strand Hotell :) Det var veldig gøy! Det var mange forskjellige stands der som; Tilbords, Kristins Brud- og Selskapskjoler, forskjellige fotografer, hud og sminke salong, DJ'er osv.. Vi fikk også se den flotteste salen til Strand Hotell pyntet til bryllup, knallfint! Hadde vi bare hatt litt mer penger. .  . ;) 

Det var også mange konkurranser der, og forloveren min Hege var så heldig å vinne! Ho vant valgfrie sminke/hudpleieprodukter for 750 kr! Snakk om å være heldig! =D 

Det var også ett brudeshow der og vi fikk se masse fine kjoler :) Og tilslutt kom også min brudekjole ned "catwalken", åhhh så fin den er!! :) 

 

Her er noen bilder fra dagen: 

(Beklager bilekvaltieten og størrelsen, de fleste er fra mobil! )
Bordet dekket på Strand Hotell. Fint! :) 

 

 

Stilig oppsettning av velkomstdrinkker :) 

 

 

Ett av de mange flotte servisene fra Tilbords :) 

 

 

Stilfulle og fine menykort :) 

 

 

En av de mange flotte kjolene :) 

 

 

Hva synes dere? :) 

 


  Kommentarer: 8    Postet: 02.11.2012   Klokken: 21:01   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 26    Postet: 29.10.2012   Klokken: 20:11   Kategori: Bryllupet

God kveld flotte lesere! :) 

Som dere sikket har fått med dere fant jeg drømmekjolen min for noen uker siden :) Nå titter jeg litt rundt på nettet etter sko, slør, hodepynt osv.. Jeg har jo tenkt å ha håret ned i store krøller og har lyst til å ha en tiara som pynt :) Og idag kom jeg over noen nydelige tiaraer! :) Meeen det var jo så mange fine! Og i tillegg veeeldig billige! Så trenger dees hjelp! :) 

 

Her er noen av de jeg likte godt: 


Nr.1: Denne spenna var jo bare såå fin! :) 

 

Nr. 2: Denne var jo bare nydelig :) 

 

Nr. 3: Denne synes jeg var utrolig fin! :) 

 

Nr. 4: Denne var ganske enkel, men alikevel veldig fin! :) 

 

Som dere ser liker jeg alle veldig godt, hva synes dere? :) 

Dere finner alle tiaraene og flere - HER - 


 

  Kommentarer: 26    Postet: 29.10.2012   Klokken: 20:11   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 10    Postet: 26.10.2012   Klokken: 22:06   Kategori: Bryllupet

God kveld! :) 

Forrige uke fant jeg drømmekjolen min, og nå titter jeg litt på sko som kan passe kjolen min :) Tenkte det kan være greit å kjøpe sko på nett fremfor brudesalongen, regner med det  kan bli litt billigere :) Også har man jo tonnevis av sko å velge mellom på nettet ;) 

Jeg har tittet litt på Brandos.no ettersom de har fri frakt og fri retur. Er jo viktig at skoene sitter godt ettersom man skal gå med de en hel dag! :) Så greit å kunne retunere de uten å måtte betale noe ekstra ;) 

Her er noen av godbitene jeg fant: 

Nr. 1


Nr. 2

 

Nr. 3

 

Nr. 4

 

Nr. 5

 

Hva synes dere? 

Hvilke sko synes dere var finest? :) 

  Kommentarer: 10    Postet: 26.10.2012   Klokken: 22:06   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 12    Postet: 19.10.2012   Klokken: 18:06   Kategori: Bryllupet

God, gooood dag! :)

Ja, idag har jeg kjøpt meg brudekjole! :) Jeg og forloveren min skulle egentlig bare hen på en brudebutikk å kikke litt, jeg hadde ikkje tenkt å kjøpe kjole idag.. Ville bare kikke og prøve litt forskjellig så jeg har en ide om hva jeg vil ha når jeg skal kjøpe den ;)

MEN så falt jeg pladask for den første kjolen hun foreslo! ;) Den er bare heilt nydelig!! =D Så da ble det plutselig brudekjole på meg likevel, og jeg er suuuperfornøyd! Følte med en gang jeg tok den på meg at "det var kjolen" :) *Kjærlighet ved første blikk* <3 


Titter spent rundt på alle kjolene, gøy! =D 

Kan jo ikkje si for mye om kjolen min, men den er i en romantisk stil og har både diamanter, perler og litt blonder :) Høres kanskje ut som mye på en gang, men den er bare helt fantastisk! Gleeeder meg til å vise dere bilde etter vi har gått opp kirkegulvet neste år :) 

I kveld skal jeg og min kjære feire med vinkveld, blir kos! Jeg er heldig! =D 

 

  Kommentarer: 12    Postet: 19.10.2012   Klokken: 18:06   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 9    Postet: 06.10.2012   Klokken: 08:51   Kategori: Bryllupet

Hei dere :) 

Vi skal gifte oss til sommeren og jeg titter stadig på nettet etter kjoler. Har funnet mange fine, men idag tror jeg kanskje jeg fant drømmekjolen :) Hvertfall noe sånn jeg har veldig lyst til å ha! Eneste jeg ville endret på den er å ha den med halterneck. Føler jeg ville gått å dradd i kjolen om den er stroppeløs også synes jeg halterneck er så fint :) 

Her er kjolen: 

Finn kjolen her. 

 

Hva synes dere? 

Var den ikkje nydelig? :) 

  Kommentarer: 9    Postet: 06.10.2012   Klokken: 08:51   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 9    Postet: 02.10.2012   Klokken: 21:14   Kategori: Bryllupet

God kveld :) 

Sitter å titter litt på bryllupsreiser, men det er jo såå mange fine steder å reise! :) Vi skal gifte oss 6. juli 2013 og har lyst til å reise på bryllupsreise rett etter bryllupet. Maks en uke etter ;) Føler det blir koseligst å reise mens vi enda er "helt nygifte" :)


Vi har tenkt mye frem og tilbake på hvor vi skal reise og drømte litt om Maldivene, Mauritius, Seychellene og de her flotte stedene alle drømme om å reise på bryllupsreise til! :) Meeen for det første har vi ikkje råd til det og for det andre tror jeg faktisk vi ville "kjedet oss" litt på et sted med "bare" øy, hvite strender og blått hav.. "Vannet kan jo bli for klart også" Hehe, neida! Men skjønner dere hva jeg mener? Det må skje litt også, hvis ikkje tror jeg min bedre halvdel flyr på veggen! ;) 

Så i det siste har vi tenkt mer og mer på Egypt :) Der får vi varme, strender, men også tilgang på mye spennende utflukter og opplevelser :) Har noen av dere vært i Egypt, og har noe sted å anbefale? 

Har dere andre forslag på hvor vi kan reise på bryllupsreise? :) 

 

<3 

  Kommentarer: 9    Postet: 02.10.2012   Klokken: 21:14   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 6    Postet: 27.08.2012   Klokken: 22:23   Kategori: Bryllupet

Hei dere! 

Vi har booket lokale til bryllupet og har nå begynt å kikke litt på hvor fra og ikke minst hva slags mat vi skal bestille. Og det beste er jo at ca 1-2 min fra lokalet vårt ligger det ett sted som tilbyr catering! Det er jo perfekt! :) Vi kommer nok til å bestille forrett og hovedrett, desserten skal vi lage selv. (Sjokolademousse! Nam, nam!) 

I tillegg til å være nærme, synes jeg det er ganske billig! Så tror nok vi kommer til å bestille mat herfra. Her er menyen: 

 

Forrett
 
Kremet blomkålsuppe med sprøstekt bacon                      kr. 59,-
Kremet fiskesuppe med masse godt fra havet                    kr. 59,-
Kyllingbryst med waldorfsalat og hvitløksbaguetter           kr. 79,-
Rekecoctail med toast                                                         kr. 79,-
Kyllingfilet med melon og mangosalat                                 kr. 79,-
Fruktspyd med spekeskinke                                                kr. 79,-
.
 
 
 
Hovedrett
 
Svinesteik med surkål og grønnsaker                                                                kr. 179,-
Svinenakke med wokkede grønnsaker og rosepeppersaus                              kr. 179,-
Ovnsbakt laks med wokkede grønnsaker og urtesaus                                     kr. 179,-
Kalvesteik med grønnsaker og kremet saus                                                     kr. 199,-
Lammesteik med ovnsbakte grønnsaker, grillet tomat og timiansaus             kr. 230,-
Ytrefillet av hjort med soppstuing, babygulrøtter og frisk asparges                kr. 315,-
Helstekt entrecote med grilltomat, brokkoli og bernaise                                 kr. 299,-
Marinert ytrefillet av okse m/sjampinjong, brokkoli og kremet peppersaus    kr. 325,-
.
 
Dessert
Multekrem                                                                        kr. 55,-
Hjemmelaget karamellpudding                                       kr. 55,-
Panna cotta med bringebærcoulis                                 kr. 55,-
Eksotisk fruktsalat med koriandertopping                      kr. 55,-
Tilslørte Bondepiker                                                        kr. 55,-
.
 
 
Poteter etter ønske:
Kokte, fløtegratinerte, båtpoteter eller ris
.
 
Saus etter ønsker:
Husets brune, sjampinjong, vilt, bernaise eller sandefjordsmør.
.

 

Hva synes dere? Var det ikkje billig? 

Hva ville dere valgt? :) 

  Kommentarer: 6    Postet: 27.08.2012   Klokken: 22:23   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 10    Postet: 21.08.2012   Klokken: 22:45   Kategori: Bryllupet

God kveld fininger! 

Nå ligger jeg egentlig i senga for å sove ettersom e skal tidlig opp i morra, men bare måtte se litt på bryluppsinspirasjon :) Har kikka litt på forskjellige frisyrer på nettet og tror e allerede vett åssen frisyre e har lyst til å ha i bryllupet.. Har egentlig alltid sett for meg håret satt opp, men nå tror jeg egentlig jeg vil ha det ned. I store krøller :) 

Har samlet noen bilder av forskjellige frisyrer her, hvilken synes dere var finest? :) 

Nr. 1

 Nr.2

 

Nr. 3

 

Nr. 4 

 

Nr. 5 

 Nr. 6 

 

Har mine favoritter.. :) Hva synes dere? :) 

  Kommentarer: 10    Postet: 21.08.2012   Klokken: 22:45   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 19    Postet: 16.08.2012   Klokken: 23:21   Kategori: Bryllupet

God kveld fininger!

Jeg gleder meg så til bryllupet vårt neste år, og gleder meg kjempemye til å finne brudekjole! Er vell alle jenters drøm å se fine ut på bryllupsdagen sin? Og for at jeg skal føle meg fin er jeg nødt til å finne den perfekte kjolen! Åhhh, som jeg gleder meg :) 

For en stund siden var jeg inne på denne siden  å fant disse fantastiske kjolene. Var inne å kikket litt i kveld også og har funnet noen flere kjoler jeg synes er utrolig fine :) 

Kjempefin <3 

Synes denne også var ganske fin, for jeg er veldig glad i halterneck :) 

Fin :) 

Synes denna er kjempefin, men føler kanskje den blir litt for "enkel" ? 

 

Hva synes dere om kjolene?

Hvilken er din favoritt? :) 

  Kommentarer: 19    Postet: 16.08.2012   Klokken: 23:21   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 5    Postet: 21.06.2012   Klokken: 18:36   Kategori: Bryllupet

Idag er det 1 år og 15 dager til bryllupet vårt :) Er jo forsåvidt en stund, men tia går fort! Er jo mye som skal ordnes til et bryllup så lønner seg å begynne tidlig. Vi har begynt så smått nå, og her er en oversikt over hva vi har gjort, og hva som gjenstår. 

Gjort: 

 • Kirka er booket.
 • Funnet dato for kikking på lokaler.
 • Funnet hvem skal skal lage bryllupskaka vår 
 • Forlovere :) 

Gjenstår:

 • Toastmaster (har en av mine kjære tanter i sikte :) )
 • Brudekjole
 • Dress/smoking til min kjære:) 
 • Mat
 • Musikk/sanger til festen (Har en i sikte her og)
 • +++ 

 

Så det vi altså har helt i boks er hvem som skal lage bryllupskaka vår. Og det er kusina til pappaen min, ho er konditor og har jobbet på "Baker Jørgensen". Ho er kjempeflink til å lage kaker! Her kan du se alle hun har laget: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150608215460343.683194.857275342&type=3 . Og her er et lite utvalg av kakene hun har laget: Er hun ikke flink? Synes de alle er kjempefine! Tenker nok vi skal ha noe lignende som den fine bryllupskaka på slutten her :) 

 

Som jeg sa har vi jo også booket kirka. Vi skal gifte oss i Froland Kirke, og den ser slik ut: 


Ligger kjempefint til rett ved elva :)


Tenk her skal jeg gå opp om bare litt over ett år! *grugleder meg!*   <3 

 

Har dere noen tips til bryllupet? Har dere gifta dere/ vært i bryllup? :) 

  Kommentarer: 5    Postet: 21.06.2012   Klokken: 18:36   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 5    Postet: 17.06.2012   Klokken: 00:49   Kategori: Bryllupet

Har så smått begynt å kikke på brudekjoler :) Er jo sååå mange fine! Kom over denna siden med mange fine og UTROLG billige kjoler: http://www.jjshouse.com/ . 

Har jo ikkje tenkt å bestille eller kjøpe en kjole enda, men er jo veldig gøy å kikke :) Vil jo som de fleste andre gå ned noen kilo før bryllupet så satser på en mindre kjole enn det e ville passet nå ;) Men gleder meg utrolig mye til bryllupet vårt! Mi skal gifte oss 06.07.2013, så det er jo bare litt over ett år til :) Håper det går fort! 

Meeen her er noen av kjolene e har lagt på ønskelista til nå da: Hva synes dere? Hvilken synes dere var finest? :) 

  Kommentarer: 5    Postet: 17.06.2012   Klokken: 00:49   Kategori: Bryllupet
 • Profilbilde 23, Froland
  Hei, og takk for at du tar turen innom bloggen min! Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

 • Facebook
hits