Kommentarer: 0    Postet: 07.01.2013   Klokken: 18:22   Kategori: Festligheter

Hei kjære lesere :) 

Skal du gifte deg, eller liker å lese om bryllup? Jeg skal som sagt gifte meg 6. juli i år, og holder på med bryllupsforbredelser i skrivende stund :) I den forbindelse kikker jeg mye rundt på nettet etter inspirasjon og tips. Derfor vil jeg dele to kjempeflotte blogger med dere! Disse bloggene er jeg støtt og stadig innom, og her finner du en haug med bryllupsinspirasjon! 
Den ene bloggen heter Tinaoglars. Tina skal gifte seg i 2014, men allerede i god gang med planlegging og forberedelser til bryllupet. Her finner du mange tips til å gjøre ting selv, og for å få ett personlig preg på bryllupet.  Anbefales på det sterkeste! :) 

En annen blogg jeg henter inspirasjon fra er Kristine sin blogg, Kristinesside. Kristine giftet seg i fjor, og har blogget om både forberedelser, planlegging, selve bryllupet. Kristine er kjempeflink til å tenke på detaljer og lager mye selv. En stor inspirasjonsside! Ta en titt! :) 

Enjoy! =D 

    Kommentarer: 0    Postet: 07.01.2013   Klokken: 18:22   Kategori: Festligheter
    Kommentarer: 10    Postet: 17.11.2012   Klokken: 16:14   Kategori: Festligheter

Hei flotte lesere! 

Jeg på julebord med jobben igår, kjempegøy! I år fikk vi også lov til å ha med følge og det var veldig koselig. Vi spiste en kjempegod middag og dessert på Big Horn Steak House, også bowla vi! =D Hehe, var en veldig jill kveld, og vi koste oss masse :) 

I dag skal jeg ut å feire ei venninnes bursdag, så det blir gøy. Blir mye festligheter denne helga, men gøy det også av og til :) Tjohei, kos dere i helga! :) 

 

Her er antrekket mitt på julebordet igår: 

 
Hva synes dere? :) 

 

 

    Kommentarer: 10    Postet: 17.11.2012   Klokken: 16:14   Kategori: Festligheter
  • Profilbilde 23, Froland
    Hei, og takk for at du tar turen innom bloggen min! Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits