God kveld dere :) 

Ja, som overskriften sier har jeg aldri postet "outfit bilder" på bloggen før.. Er ikkje så veldig fan av det.. Kanskje fordi jeg ikkje er så veldig fan av meg selv enda, og fordi jeg ofte ikkje har tid til å dille og dalle for å prøve å få til et noe normalt bilde! Hehe ;) 

Men da vi var i Danmak på vennetur for noen helger siden tok e og min kjære Hege masse bilder etter vi hadde stelt oss ;) Må ta MANGE bilder før vi finner noen vi kan si oss en smule fornøyde med vettu :) Men så skal dere da faktisk få se ett outfit bilde av meg ;) Toppen har jeg kun gått med en gang for den er jo omtrent selvlysende! Hehe ;) Men i Danmark er alt lov, hehe ;) 

Elsker skjørtet mitt, kan kombinere det med hva slags topp som helst, og vips så har jeg en ny "kjole" ! :)

Hva synes dere? :) 

 

  Kommentarer: 4    Postet: 20.08.2012   Klokken: 08:56   Kategori: Girls night out!

Hei flotte lesere :)

Idag skal jeg begynne å studere igjen etter 1,5 år hjemme med Aleksander. Jeg har 1,5 år igjen av lærerutdanningen, og nå skal jeg ha ett år med Mat og Helse. Jeg kjenner det skal bli godt å begynne igjen, og godt å bli ferdig med utdanningen. 

Så idag er det studiestart og studiestartfestival! Bestevenninna mi bor i Kr.sand og jeg skal overnatte hos henne i natt :) Vi skal selvsagt på studiestartfestivalen, og i kveld er det Sirkus Eliassen som skal spille, gleeeder meg! =D Blir nok noe godt i glasset, og mye liv i kveld! 

<3 Meg og min kjære Hege <3 

 

Vi blogges :-* 

 

  Kommentarer: 4    Postet: 20.08.2012   Klokken: 08:56   Kategori: Girls night out!
  Kommentarer: 8    Postet: 02.07.2012   Klokken: 10:45   Kategori: Girls night out!

Rihanna - Kollenfestivalen 2012! 

Da var jeg hjemme igjen etter en suuuper helg i Oslo! :) Vi reiste inn på fredagen. Da ble det litt shopping før vi tok inn på hotellet. Veldig fint hotell, med perfekt beliggenhet mellom slottet og stortinget, rett ved Karl Johan ;) Flottings! På hotellet tok vi oss en dusj, stelte oss og heiv innpå med litt alkohol :) Deretter tok vi T-banen opp til kollen hvos vi skulle møte noen venner. 

Vi bestemte oss for å gå til scenen hvor Rihanna skulle spille for å få en god plass, og etter 2 timer med venting kom Rihanna på scenen! =D Det var heilt utrolig! Vi stod veldig nærme scenen, og sang med på låt etter låt ;) Det er jo det som er så gøy med Rihanna, ho har jo bare gøye og kjente sanger! :) Er ikkje som andre konserter det man venter på 2-3 slagere, nei her kommer de en etter en! Kjempegøy =D (Kommer video etterhvert)  Rihanna holdt på i ca. 2 timer, og det var mange folk, masse liv og en superkul Rihanna! Den dama kan synge og showe altså! =D Vil definiivt på Rihanna konsert igjen en gang :) Beste opplevelsen ever!!! =D 

På lørdagen startet vi med en god frokost på hotellet, etterfulgt av X antall timer shopping! =D Vi var begge noe slitne i beina når mi kom tilbake på hotellet! Her er noe av det jeg kjøpte: 

Genser fra Only som jeg bare måtte ha! Elsker den :) 

Sandaler fra skopunkten. Kjempesøte! :) 

 

Så måtte e jo kjøpe litt til min kjære også:


Sko fra skopunkten, synes de var fine :) 

Også denna bestefar genseren fra HM ;)

 

Kjøpte også noen tunikaer, topper og tøy til Aleksander :) Var veldig gøy å shoppe i Oslo nå for var masse salg! =D

Vi reiste også ut på kvelden på utestedet Lavvo. Det var det kjempegøy, og utrolig mye bra musikk! :) Anbefales hvis du skal ut i Oslo! :)

 

En fantastisk helg i Oslo! :) Var ikkje noe minus at mannen hadde savnet meg litt i helga da ;) Søtingen! Han hadde rydda heile huset, kjøpt blomster, og toppet kvelden med å masere meg over hele kroppen da jeg kom hjem! Snakk om å være heldig! :) *De beste vennene, den beste kjæresten, og verdens nydeligste sønn!* 

 

 

  Kommentarer: 8    Postet: 02.07.2012   Klokken: 10:45   Kategori: Girls night out!
  Kommentarer: 1    Postet: 29.06.2012   Klokken: 07:53   Kategori: Girls night out!

Hei dere!

Nå reiser jeg og noen venner inn til Oslo på: http://kollenfest.no/ =D Endelig er dagen her! Skal være i Oslo hele helgen :) Har ikkje med dataen, så mi får snakkes til mandag. Da blir det bilder, updates og fortellinger fra turen :) 

Sees! 

  Kommentarer: 1    Postet: 29.06.2012   Klokken: 07:53   Kategori: Girls night out!
  Kommentarer: 0    Postet: 26.06.2012   Klokken: 20:26   Kategori: Girls night out!

Wohooo! Nå er det kun 3 dager igjen til jeg reiser til Oslo på festival! Skal se Rihanna, gleder meg villt! =D Skal nemlig på: http://kollenfest.no/

 

Vi er en gjeng som skal reise innover, og jeg og bestevennina mi skal sove sammen på hotell. Det blir kos <3 Så da er det Rihanna på fredagen, shopping på lørdags morran/dag og ut i Oslo på kvelden. Det blir knall! Min kjære skal være hjemme aleine med Aleksander så ho mor kan på tur :) Blir sååå jillt! =D

 

Er det noen av dere som skal på kollenfestivalen? :)


  Kommentarer: 0    Postet: 26.06.2012   Klokken: 20:26   Kategori: Girls night out!
 • Profilbilde 22, Froland
  Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2011 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Enjoy! =D Kontakt meg på: annka_89@msn.com

 • Facebook
hits