Kommentarer: 10    Postet: 01.12.2012   Klokken: 17:19   Kategori: Jul <3

God kveld! :) 

Idag er det 1. desember og nå klarte jeg ikkje vente lenger! Stua er pyntet til jul! :) Åhh, så koselig! Nå sitter jeg her med tente lys, adventstake, 7 arma lysestaker, nisser og engler. Nyyyter julestemninga som oser mot meg :) Og glemmer eksamenslesinga for en liten stund til... 

 

Her ett glimt av min julepyntede stue: 

Hva synes dere? 

Har dere begynt å pynte til jul? :) 


  Kommentarer: 10    Postet: 01.12.2012   Klokken: 17:19   Kategori: Jul <3
  Kommentarer: 4    Postet: 10.11.2012   Klokken: 15:32   Kategori: Jul <3

Hei alle sammen! :) 

Jeg elsker å kunne dille og dalle, og gjøre ting selv. Elsker å være kreativ, spesielt etter vi flyttet i eget hus :) Så jeg har allerede endel tanker om hjemmelagde og koselige gaver jeg skal lage til andre :) 

Hjemmelagde gaver man legger litt tid og sjel i er utrolig koselig å få! Hjemmelagde gaver er supert til feks. besteforeldre, foreldre eller venniner :) Har du barn er jo også gaver fra dem utrolig gøy å få :) 

Jeg har som sagt allerede noen planer om hva slags hjemmelage gaver jeg skal gi bort i år. Tenkte å dele tipsene mine med dere, inlegg for innlegg :) Har dere lyst til det? :) 

 

Har dere noen tips til selvlagde julegaver? :) 

Ha en fortsatt god dag! :) 

  Kommentarer: 4    Postet: 10.11.2012   Klokken: 15:32   Kategori: Jul <3
  Kommentarer: 6    Postet: 24.10.2012   Klokken: 13:12   Kategori: Jul <3

.....Julaften! =D Ja, idag er det akkurat to måneder til julaften, åhh som jeg gleder meg! Elsker jul <3 

I år skal jeg feire julaften helt annerledes enn hva jeg har gjort i 23 år, jeg skal feire den uten mamma og pappa! Nå har jo jeg fått min egen lille familie, og vi har flyttet inn i huset vårt. Så i år skal vi feire "alene" i huset vårt sammen med min kjære sin søster og pappa. Det kommer nok til å bli veldig rart, men jeg er helt sikker på at det også blir veldig koselig :) 

Så i år er jeg, for første gang, vert til julemiddag og julaften, hjelp! Hehe, jeg har aldri laget ribbe før, så det kan jeg helt sikkert! (Pippi power!) =D Tenker nok jeg skal prøve å lage det noen uker før jul så jeg vet jeg får det til ;) Men samtidig er det noe med å spise ribbe for første gang på julaften også da...? Godt jeg har mamma som nærmeste nabo, tipper ho får endel spørsmål! ;) 

Wish me luck! ;) 

Hvordan skal dere feire jul i år? 

Tips til å få til en bra middag/ kveld? :) 

  Kommentarer: 6    Postet: 24.10.2012   Klokken: 13:12   Kategori: Jul <3
 • Profilbilde 22, Froland
  Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

 • Facebook
hits