Kommentarer: 15    Postet: 05.11.2012   Klokken: 21:23   Kategori: Kosthold

Hei på deg! :) 

Jeg skal som dere vett (dere som følger meg) gifte meg neste år :) På grunn av det, og fordi jeg ikke trives med den kroppen jeg har nå, prøver jeg å gå ned i vekt. Men det er ikke så lett! Jeg er flink noen uker, så skeier jeg ut litt og så er det vanskelig å komme "på rett spor igjen".. Noen som kjenner seg igjen? :)

Til nå har jeg ikke gått på noe diett, men spist generelt sunn mat.. Men som sagt så er det altfor lett for meg å skeie ut når jeg ikkje har noe bestemt plan eller kosthold. Så jeg vurderer sterkt å begynne med lavkarbo kosthold.. Noen av dere som har gått/går på det? :) 

Jeg tror det kan funke for meg fordi jeg liker mye av den maten man har lov å spise og fordi jeg da vil ha en fast "plan" å følge. Og forhåpentligvis gi det reultater :) 

Hva tror dere? :) 

    Kommentarer: 15    Postet: 05.11.2012   Klokken: 21:23   Kategori: Kosthold
  • Profilbilde 22, Froland
    Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits