Kommentarer: 5    Postet: 27.03.2013   Klokken: 19:16   Kategori: DIY

Hei dere! :) 

Idag har jeg vært i det kreative hjørnet og ommøblert kjøkkenet. Deilig!

På kjøkkenet ha jeg en liten merkelig orkide som blomstrer for andre gang nå. Kjempe *stolt* over at orkidene mine endelig blomstrer mer enn en gang! Hehe ;) Når man ikke engang klarer passe på en orkide står det dårlig til! Men nå har jeg altså klart det! Suksess! ;) Men grunnen til at den er litt merkelig er at stilken ikkje har vokst seg lang, men blomstrer ca 5-10 cm over jorda.. Merkelig, men liten og søt :) 

Hadde lyst til å pynte litt med denne orkideen på kjøkkenet, og kom på en ide som jeg synes ble skikkelig fint! Jeg tok orkideen og den kjedelige plastpotta, og  så surra jeg rett og slett rundt en serviett. Så tok jeg litt garn rundt på toppen slik at servietten ble sittende fast rundt potta. Deretter tok jeg å satt hele planten oppi en stor vase/lysholder jeg har fra Casa. Synes det ble skikkelig fint og koselig!

 

Her skal dere få se: 

FØR 

(Ikkje samme orkideen, men samme kjedelige plastpotta) 

 

ETTER

Brettet rundt servietten og surret bånd rundt :) 

 

Satt den så i vase/lysholderen min, kjempefornøyd :) 

 

Hva synes dere? Ble det ikkje søtt ? :)

 

Ha en fortsatt god påske!! :) 

    Kommentarer: 5    Postet: 27.03.2013   Klokken: 19:16   Kategori: DIY
    Kommentarer: 4    Postet: 20.03.2013   Klokken: 07:48   Kategori: Oppussinga

Hei dere! 


Nå er vi endelig ferdig med oppussinga av Aleksanders rom! :) Er veldig fornøyd :) Vi har malt tak, vegger og lagt nytt gulv. 

 

I kveld skal dere få se bilder, men her kommer en liten sniktitt :) 

 

Ha en fin dag! :) 

    Kommentarer: 4    Postet: 20.03.2013   Klokken: 07:48   Kategori: Oppussinga
  • Profilbilde 23, Froland
    Hei, og takk for at du tar turen innom bloggen min! Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits