Kommentarer: 1    Postet: 23.04.2014   Klokken: 17:46   Kategori: Blogg

Hei! 

Denne bloggen skrev jeg for å blogge om sønnen min, oppussing og ikkje minst bryllup. Jeg skulle ha giftet meg 6. juli 2013. Det ble det aldri noe av. I mai/juni gikk han fra meg, og jeg var helt knust. Etter over åtte år sammen, skulle det nå være over og han skulle ikkje bli mannen min.. Det var noen tøffe måneder som ventet meg, jeg så mørkt på det meste og kunne ikkje forstå hvordan jeg skulle kunne klare meg uten han. Da oppdaget jeg hvor utrolig god og støttende familie jeg har. Mamma og pappa stilte virkelig opp og var til stor hjelp for meg og Aleksander. Jeg har også verdens beste venner og vet virkelig ikkje hvordan jeg skulle klart meg uten dem. 

Det var en tøff sommer, og det var tøft å begynne å studere igjen i august. Det var tøft å være alenemamma og det var trist å se hvordan dette påvirket Aleksander. 

Selv om denne bloggen i stor grad har handlet om vårt liv sammen velger jeg å ikkje slette bloggen. Det jeg har skrevet om her er en del av livet mitt, og det kan være gøy å kikke tilbake på alt jeg har skrevet om Aleksander og oppussing. Bryllupsdelen er ikkje like gøy å lese om, men den var en del av livet mitt. Jeg hadde en fin tid sammen med Kjell og ville aldri endret den tiden vi hadde sammen. En gang elsket vi hverandre og vi har verdens nydeligste sønn sammen :) Han var den rette for meg den tiden vi var sammen, men den tiden er nå forbi. 

Nå er jeg ferdig med utdannelsen min, og jeg har fått meg jobb som lærer på ungdomsskole. Jeg klarer å være alenemamma og jeg klarer å smile og nyte livet selv om det ikkje ble slik jeg hadde forestilt meg.

For noen måneder siden møtte jeg en som får meg til å smile igjen :) En som får meg til å føle meg spesiell og verdsatt, og det er jeg veldig glad for :)  

Min kjæreste skatt, mitt alt <3

 

~Belive that everything happens for a reason even when you're not wise enough to see it  ~

    Kommentarer: 1    Postet: 23.04.2014   Klokken: 17:46   Kategori: Blogg
  • Profilbilde 24, Froland
    Hei, og takk for at du tar turen innom bloggen min! Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits