Kommentarer: 1    Postet: 29.06.2012   Klokken: 07:53   Kategori: Girls night out!

Hei dere!

Nå reiser jeg og noen venner inn til Oslo på: http://kollenfest.no/ =D Endelig er dagen her! Skal være i Oslo hele helgen :) Har ikkje med dataen, så mi får snakkes til mandag. Da blir det bilder, updates og fortellinger fra turen :) 

Sees! 

  Kommentarer: 1    Postet: 29.06.2012   Klokken: 07:53   Kategori: Girls night out!
  Kommentarer: 0    Postet: 28.06.2012   Klokken: 08:35   Kategori: Blogg

Kremmerhuset feirer at Kremmerhuset-bloggen er 1 år med en kjempegøy konkurranse :) Gå inn på nettbutikken og finn varer for 2500 som du har lyst på, er du den heldige får du ønskelisten din i posten! :) Ja takk!! 

Her er min ønskeliste: 

Fikk altså alt dette for 2500! :) 

 

Les mer og bli med på konkurransen her; http://kremmerhusbloggen.blogspot.no/2012/06/vi-feirer-1-ar-med-drmmekonkurranse.html

 

  Kommentarer: 0    Postet: 28.06.2012   Klokken: 08:35   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 26.06.2012   Klokken: 20:26   Kategori: Girls night out!

Wohooo! Nå er det kun 3 dager igjen til jeg reiser til Oslo på festival! Skal se Rihanna, gleder meg villt! =D Skal nemlig på: http://kollenfest.no/

 

Vi er en gjeng som skal reise innover, og jeg og bestevennina mi skal sove sammen på hotell. Det blir kos <3 Så da er det Rihanna på fredagen, shopping på lørdags morran/dag og ut i Oslo på kvelden. Det blir knall! Min kjære skal være hjemme aleine med Aleksander så ho mor kan på tur :) Blir sååå jillt! =D

 

Er det noen av dere som skal på kollenfestivalen? :)


  Kommentarer: 0    Postet: 26.06.2012   Klokken: 20:26   Kategori: Girls night out!

Idag er det veiedag ;) Og jeg har gått ned :) Selv om jeg ikkje har vært så flink som jeg burde! Har faktisk spist litt goderi to ganger på denna uka =/ Pluss at jeg igår "bare måtte" skeie ut litt! Kjæresten min lager verdens beste pannekaker, og det lagde han til frokost i går... Var jo "nødt" til å spise noen ;) Nam! Og da jeg kom hjem fra jobb hadde mamma baka brød. Mammas hjemmelagde brød = uimotsåelig! Så ble to skiver av det også.. Men jeg sa egentlig til meg selv at det var ok, for hvis jeg er for streng klarer jeg ikkje dette over lengre tid! :) 


Meen, det er veiedag idag og reultatet etter en uke er:

Vekt: -1,2 kg. 

Midje: - 1 cm.

Er sånn passe fornøyd med det.. Når jeg snikveide meg på morran igår var resultatet -2 kg! Så hvis ikkje jeg hadde skeiet ut så hadde nok resultatet vært enda lavere.. Men, men, det gir meg bare enda større grunn  til å trene idag! =D Så i kveld blir det Zumba på meg ;) Det er gøy!

Hvis jeg forstetter å gå ned feks 1,2 kg i uka blir det 4,8 kg i måneden, og da tar det kun ca 6 måneder å nå målet mitt! :) Det er ikkje lenge! =D Målet mitt er 26 kg, og tidsrammen er 1 år. Da vil jeg nå mitt mål til bryllupet ;) Håper jeg klarer det! Regner jo ikkje med at jeg vil gå ned 1,2 kg hver uke. Noen uker blir det sikkert mindre, og noen kanskje mer. Men hvis jeg hvertfall går ned hver uke så er jeg fornøyd! Det er skritt i riktig retning :) 

  Kommentarer: 4    Postet: 24.06.2012   Klokken: 10:26   Kategori: Blogg

Jeg har enda ikkje fått fremkalt alle bilder fra da Aleksander var liten og frem til nå.. Ja, ganske treig! Hehe ;) Men, det har jeg tenkt å gjøre nå! :) http://www.postfoto.no/ har tilbud på bilder nå, fremkall for kun 0,69 pr. bilde uansett hvor mange du bestiller! ;) I tillegg har de en rabattkode du kan bruke for å få 30 bilder gratis! ;) Supert! 

Så nå skal det bli orden i syskakene her ;) Lage noen albumer, og litt bilder opp på veggen :) 

 

Har også snikveid meg litt idag ;) Har jo nå gått på "dietten" i 6 dager, og det har gitt resultater! Var jillt å gå på vekta idag ;) Offesiell vekt/maåle dag i morgen, så følg med hvis du vil vite åssen det går! ;) 

Skal forresten på jobb etterpå. Jobber litt på bensinstasjonen Esso. Og der har vi de beste bollene ever! Stratosboller <3 Når de er nystekte er det nesten umulig å ikkje spise noen! Men idag skal jeg altså holde meg unna! ;) Wish me luck! =D 

NAAAM!!! 

  Kommentarer: 4    Postet: 24.06.2012   Klokken: 10:26   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 6    Postet: 22.06.2012   Klokken: 20:21   Kategori: Aleksander <3

Jeg hadde termin 12. mars 2011, og jeg og min kjære gledet oss sååå! Tenk vårt første barn :) Men 11. mars klokka 06.00 da min kjære skulle kysse med hade for å dra på jobb gikk vannet mitt! Så da ble det ikkje jobb på han den dagen ;) Jeg gikk i dusjen og han ringte sykehuset. Jeg hadde ingen rier eller noe så vi ventet litt før vi reiste til sykehuset. Før vi reiste tok vi noen siste gravid bilder :)


    Ganske klar for å få vekk denna magen ja ;) 

 

Var vel på sykehuset i 8 tiden ca, og da sjekket de om jeg hadde åpning osv. De så også at det var litt farge på fostervannet, noe som kunne bety at babyen var stresset. De malte derfor babyens hjerterytme o.l, og så lå jeg bare på et rom for å få flere rier og åpning. Hadde en fæl jordmor som ikke ga noen informasjon og som egentlig bare var sur =/ Visste at det var vaktskifte klokka 15.00 så jeg lå og håpte at jeg ikke måtte føde før vaktskifte. Tok laaang tid før jeg fikk noe særlig åpning så jeg fikk en modningspille. Klokka 14.00 begynte riene å bli veldig vonde. De kom ofte og de varte lenge. Jeg hadde min fantastiske forlovede ved siden av meg hele tiden og han var en utrolig støtte! Jeg sa til han flere ganger at jeg ikke skulle føde før klokka var over 15.00, og jeg fikk ny jordmor ;) Tiden fram til vaktskifte gikk forferdelig seint, tror jeg kikket på klokka 100 ganger... 

Så klokka 15.00 åpnet døra seg og den søteste dama kom inn, hun hadde en så nydelig stemme og hun bare oste av godhet. Jeg var såå lettet! Hun var fantastisk, hun målte igjen åpning osv, og pratet med oss om hva vi hadde sett for oss av hjelpemidler og smertestillende. Jeg fortalte at jeg ikke hadde tenkt å bruke noe smertestillende, men at jeg var villig til å prøve lystgass. 

Timene gikk og riene var ikke til å holde ut! Tror jeg klemte veeeldig hardt i min samboers hand hver gang de kom. Men han bare smilte og fortalte meg hvor flink jeg var. Gode gutten min :) Endelig hadde jeg full åpning og klokka 18.00 kom vi endelig in på fødestua! =D Jeg prøvde lystgass, vet ikkje helt om det egentlig hadde så stor effekt, men var godt å ha noe å konsentrere seg om. Man må jo puste rolig ut og inn i maska, og da roet jeg meg nok litt ned. Kjæresten min var også nå helt fantastisk støtte, og jeg kunne virkelig ikkje klart meg uten han! 

Da klokka ble rundt 19.15-19.30 sank hjerterytmen til babyen, og jordmor fryktet han hadde navlestrengen rundt hode. Jeg fikk derfor ikke lov til å ha lystgass mer, fikk beskjed om å kun presse det jeg klarte på hver ri. Og endelig 19.50 kom vår kjære, nydelige, lille Aleksander til verden. Har aldri vært så lykkelig og lettet noen gang! :) 

Aleksander var helt perfekt og alt stod bra til med han. Vi var nå blitt foreldre for første gang, og vi var overlykkelige <3 Sjarmtrollet vårt veide 3460 gram og var 49 cm lang :) 

Første møte med en stykk veldig stolt pappa <3


Nydelige gutten vår :) 

Og da var vi blitt en familie <3 

 

"Først hadde vi hverandre,

så fikk vi deg, 

og nå har vi alt <3 "

  Kommentarer: 6    Postet: 22.06.2012   Klokken: 20:21   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 5    Postet: 21.06.2012   Klokken: 18:36   Kategori: Bryllupet

Idag er det 1 år og 15 dager til bryllupet vårt :) Er jo forsåvidt en stund, men tia går fort! Er jo mye som skal ordnes til et bryllup så lønner seg å begynne tidlig. Vi har begynt så smått nå, og her er en oversikt over hva vi har gjort, og hva som gjenstår. 

Gjort: 

 • Kirka er booket.
 • Funnet dato for kikking på lokaler.
 • Funnet hvem skal skal lage bryllupskaka vår 
 • Forlovere :) 

Gjenstår:

 • Toastmaster (har en av mine kjære tanter i sikte :) )
 • Brudekjole
 • Dress/smoking til min kjære:) 
 • Mat
 • Musikk/sanger til festen (Har en i sikte her og)
 • +++ 

 

Så det vi altså har helt i boks er hvem som skal lage bryllupskaka vår. Og det er kusina til pappaen min, ho er konditor og har jobbet på "Baker Jørgensen". Ho er kjempeflink til å lage kaker! Her kan du se alle hun har laget: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150608215460343.683194.857275342&type=3 . Og her er et lite utvalg av kakene hun har laget: Er hun ikke flink? Synes de alle er kjempefine! Tenker nok vi skal ha noe lignende som den fine bryllupskaka på slutten her :) 

 

Som jeg sa har vi jo også booket kirka. Vi skal gifte oss i Froland Kirke, og den ser slik ut: 


Ligger kjempefint til rett ved elva :)


Tenk her skal jeg gå opp om bare litt over ett år! *grugleder meg!*   <3 

 

Har dere noen tips til bryllupet? Har dere gifta dere/ vært i bryllup? :) 

  Kommentarer: 5    Postet: 21.06.2012   Klokken: 18:36   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 4    Postet: 20.06.2012   Klokken: 21:58   Kategori: Shopping

Da har jeg hatt meg en aldri så liten shoppingrunde på nett =D Her er noe av det e har kjøpt: 


Har lenge hatt lyst på noen beige sko, og nå har e funnet disse driiiiitkule skoa! Synes de var såå fine, så de er på vei i posten til meg ;) Can't wait! Hvis dere blei like forelska som meg så kan løp og kjøp; http://heppo.no/damesko/hoyhalt/bowie-440211-0012#  =D

 

Ellers har e shoppa litt på HM, for det er det salg nå =D =D 

Har blant anna kjøpt; 

Digger denna kjolen! :) Er nå på halv pris og koster kun 150! 

Også synes e detta skjørtet var skikkelig kult! også var det jo så billig ;) Halv pris, så kun 75 kroner! 

De her er jo bare nydelige! Tenker de kan passe fint til kjolen e kjøpte :) 
Koster 39,50. 

Og så måtte e jo bare ha denna til Aleksander :) Kun 50 kroner! 

 

Hva synes dere om tøyet? Har dere handlet noe på salg? :)


  Kommentarer: 4    Postet: 20.06.2012   Klokken: 21:58   Kategori: Shopping

Hei dere! 

Jeg har jo som sagt noen kilo jeg har lyst til å bli kvitt ;) Ganske mang faktisk, ca 20 kilo! Skal jo vandre opp kirkegulvet neste år og da vil man jo gjerne føle seg fin :) Så kuttet ut sjokolade og godis for snart 3 uker siden, og denne uka begynte jeg på "diett". Har kuttet ut all brødmat, ris, pasta, brus osv.. Havregryn, kylling og laks er nå å finne i skapene ;) 

Idag var jeg og Aleksander på "besøksdag" i barnehagen som han skal begynne i til høsten, det gikk veldig fint! Så frokosten idag ble litt kjapp..

Slik ser  dagsmenyen ut: 

 • Frokost: 2 pærer
 • Lunsj: 1 dl havregryn med melk og kanel på
 • Middag: 1 kyllingfilet med salat
 • Kveldsmat: Havregryn eller salat m/kyllingbiter

 

Trening: En 1,5 times trilletur fra barnehagen og hjem :) 

 

 

Går noen av dere på diett, eller har noen tips å komme med? 

 

  Kommentarer: 2    Postet: 19.06.2012   Klokken: 09:25   Kategori: Aleksander <3

Til høsten begynner jeg å studere igjen, og da skal Aleksander i barnehagen! Det skal bli rart å ikkje være hjemme med han hver dag. Men tenker det skal bli gøy for Aleksander å gå i barnehagen for han elsker andre unger! Det første han gjør når han ser noe små unger/babyer er å hen å kose :) Han er så skjønn! 

Tror også det er positivt for utviklinga av både språk og sosiale ferdigheter å gå i barnehagen. Da får han lekt med andre og "prata" i vei. Blir nok værst for ho mor tenker jeg.. Men jeg har studiedag fra skolen hver fredag så da skal han være hjemme med meg :) Det blir kos :) Så nå gjelder det å nyyyyte denna sommeren og tida for jeg begynner på skolen og han i barnehagen! <3 <3 <3

Her er noen av bildene fra 1 års fotograferinga: 

Sjarmtrollet vårt <3Mammas rampegutt! <3

 

Har dere barn i barnehage? Tror dere det er bra for ungene? 

  Kommentarer: 2    Postet: 19.06.2012   Klokken: 09:25   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 7    Postet: 18.06.2012   Klokken: 22:30   Kategori: Blogg

Når sommerferien er her er det ikkje noe som er bedre enn å reise på ferie! Ettersom vi har vår lille sønn tenker vi først og fremst på en tur til nabolandene :) Litt enklere enn lange flyreiser.. Så i år skal vi til 8 dager til danmark :) Vi skal på en nydelig campingplass helt sør i Danmark (http://www.drejby.dk/), en halvtime fra grensa til Tyskland. Så da blir det nok noen svippturer dit også ;) 

Campingen var jeg på sommeren 2010 også, sammen med mamma, pappa og lillebrødrene mine. Det er en kjempefin campingplass som ligger rett ved stranda. Stranda er kjempefin og flere hundre meter lang! Love it! =D Da vi var der tenkte jeg at hit måtte jeg igjen, og aller helst med kjæresten min. (som ikkje hadde ferie da vi reiste sist) Og nå skal vi dit igjen, gleder meg så! 

I år reiser jeg, kjæresten min og sønnen vår sammen med foreldrene min og den yngste lillebroren min. Vi skal leie en leilighet sammen. Årh, det blir så bra! =D 

Her er noen bilder fra den nydelige campingplassen: 


Her er oversikt over plassen. Ligger kjempefint til, nesten som en "halvøy" :) 

Den nydelige stranda <3 


Her tenker e Aleksander kommer til å kose seg! :)

 

Skal dere på sommertur i år? 

  Kommentarer: 7    Postet: 18.06.2012   Klokken: 22:30   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 18.06.2012   Klokken: 13:35   Kategori: Blogg

Alle har vel lyst på gratis vareprøver av diverse ting, har du en blogg kan du få dette enkelt. Det kan være vanskelig å finne sponsorer på egenhånd og det kan derfor lønne seg å få hjelp med dette. Jeg har gjort nettopp det! Jeg registrerte meg på http://sponsetblogg.no/ , og vips så har man sponsorer "bankende på døra" :) Og ja, det er helt gratis! 

Bare å gå inn på http://sponsetblogg.no/ , og følge de enkle instruksene så er du med på leken ;) 

  Kommentarer: 0    Postet: 18.06.2012   Klokken: 13:35   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 18.06.2012   Klokken: 13:01   Kategori: Blogg

Da har jeg fått min første sponsor! Vil du også ha sponsor? Enkelt, gå inn på http://jpx.no/blogg/vi-sponser-din-blogg/ :) 

jpx.no er en nettbutikk med alt av eletronikk. Mobiler, data, tv og mye mer! De har også endel tilbud, så det er absolutt verdt å skjekke ut: http://jpx.no/blogg/vi-sponser-din-blogg/ ! 

  Kommentarer: 0    Postet: 18.06.2012   Klokken: 13:01   Kategori: Blogg

Nå er tia der for at e virkelig må sjerpe meg! Vekta viser altfor mye! Litt seint ute for sommerformen, men satser på neste sommer og bryllupsfin! :) For 2 uker siden bestemte jeg meg for å kutte ut sjokoladen. Kan stappe i meg en stooor sjokolade på 2 sek tror e, så den måtte bort ;) Har nå vært uten godis i 16 dager, cred! =D 

Men idag tar jeg steget videre, nå gjelder det å være flink med resten av kostholdet også! Det vil si at ris, pasta, brød o.l. blir byttet ut mot egg, fisk, salat og havregryn :) Er egentlig ikkje noe fan av havregryn, men har bestemt meg for at e skal klare å like det ;) Så senere idag blir det en tur på butikken, og en soltime som belønning for no-sjokolade ;) Goodie! Får veldig god samvittighet og kick når man faktisk klarer å gjennomføre det man prøver på! Satser på at e får det etter noen dager på "dietten" også =D Bilder av dagsmenyen min kommer senere ;) 

Treninga kan også bli bedre, men ikke alltid så lett når man har en liten å passe på og en kjæreste som ofte jobber overtid.. Kan jo gå trilleturer og sånne ting, men får liksom mer treningslyst av å være på treningstudioet e! Så satser på mannen ikkje blir så sein idag så kanskje e rekker en tur ;) Har lastet ned den ultimatetreningssangen som e bare elsker, så må jo bare få trent til den! =D http://www.youtube.com/watch?v=KnEXrbAQyIo Love it! 

 

Belive you can do it! =D

Noen flere av dere som gjerne skulle vært kvitt noen kilo, eller som går på diett? Si gjerne ifra hvis du har noen tips! 

  Kommentarer: 0    Postet: 18.06.2012   Klokken: 09:50   Kategori: Blogg

Oi, oi, oi!! Jeg startet denne bloggen for noen dager siden og nå er den på topplisten i Froland =D Og ikkje bare på listen, men helt øverst! Weee =D Hadde jeg aldri trodd! Men det er jo litt gøy da :) 

 

listen i Froland

 1. Abtmamma
 2. Fitnesslifestyle
 3. Solveigroysland
 4. Sandrarn
 5. Tirila
 6. Trine11
 7. Vildea98
 8. Susanneogmargrethe
 9. Lillevillasmedveien
 10. Annelouisef
 11. Viktoriavikki
 12. Inehaagensen
 13. Blondiangel
 14. Vildedanielsen
 15. Piasryddigehjorne
 16. Ineni
 17. H0pehls
 18. Teresesord
 19. Karrolinek
 20. Odaslifexoxo
 21. Hamaho
 22. Missbecky
 23. Iskutlaberg
 24. Steinansikt
 25. Jeanette98
 26. Anncatrinb
 27. Frolandsjenta
 28. Smileygirl92
 29. Helenaknutsen
 30. Destinasjonhellas
 31. Depresnofans
 32. Carinaraustein
 33. Marital98
 34. Welovexo
 35. Siwogmaia
 36. Charlirosa
 37. Helgesen97
 38. Monasynnove
 39. Superdinis
 40. Makeupandme
 41. Beckais
 42. Blakstadvgs
 43. Linejom
 44. Henrietteaolsen
 45. Christian4748msp
 46. Ssbr
 47. Rnjulie
 48. Kristineg97
 49. Holtejenta
 50. Maritahr
 51. Thorarinnsdottir
 52. Thehottestsummergirls
 53. Simoneskree
 54. Rebekkamsr
 55. Cathriinetellefsen
 56. Haxzors

 

I dag ser det ut til å bli bra vær så håper e kan få slikka litt sol mens minsten sover ett par timer ;) Har jo mistet all den fargen e hadde for en stund sia når det var så fint vær =/ 

Ellers så gleder e mæ veldig til Kollenfestivalen som jeg skal på neste fredag! Skal se Rihanna! Det blir utrolig gøy! Vi reiser sammen en gjeng, og jeg og bestevennina mi skal sove på hotell sammen :) Så da blir det festival på fredag, og shopping og uteliv i Oslo på lørdag :) Love it! =D Sjekk ut festivalen her; http://kollenfest.no/ =D

  Kommentarer: 0    Postet: 18.06.2012   Klokken: 09:50   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 17.06.2012   Klokken: 16:16   Kategori: Familien <3

Hei dere! 

 

Tenkte e skulle fortelle litt om mannen i mitt liv; Kjell Ragnar :) Mi har vært sammen i 8,5 år nå, og skal gifte oss til neste sommer :) Mi gikk på samme ungdomsskole, men i vær vår klasse. Men mi hadde matlaging sammen, og møttes over kjøkkenbenken :) 

Så 27. desember 2004 ble vi ett par, og har vært det siden :) Mi forlova oss 27. desember 2008, etter å ha vært sammen i 4 år. Det var en fantastisk dag. Vi var i Oslo for å feire 4 års dagen vår, og vi sov på Oslo Plaza. Da vi kom tilbake fra byen på dagen vår, hadde min kjære fått de på hotellet til å pynte rommet vårt med masse roser, det var kjempe fint! Jeg begynte da å lure på hva som skulle skje.. Jeg hadde et håp om at han skulle fri, men forventet det ikkje! Så ble veldig overraske og glad da han gikk ned på kne! Og sa selvfølgelig JAAAA! =D <3 

En annen stor ting i livet vårt var da vi sommeren 2010 fant ut at vi skulle bli foreldre :) Og 11. mars 2011 kom gutten vår Aleksander til verden :) Vi er nå foreldre til verdens nydeligste gutt, og en ny del av livet vårt er begynt. Livet som en liten familie. Og vi kunne virkelig ikke hatt det bedre <3 

Julen 2011 kjøpte vi hus sammen, og mi har nå flyttet inn. Det er fantastisk! Er veldig glad i livet mitt for tiden, og elsker min lille familie <3 

 

Mi var jo ikkje store ripsa når mi blei sammen, prøvde å leite fram noen bilder, og her er noen av de; 

 

Her et et bilde av min kjære i 2005, da var han 16 år :) Da hadde vi bare vært sammen i ca. ett halv år. Se å skjønn! :-*

Her er et bilde av oss i 2006, da var vi på Cruise :) Småååå! ;) 

Her er fra 2008, fra den dagen mi forlova oss :) 27.12.2008 <3

Her er mi på nyttårsaften 08/09 :)

Bilde fra min 20 års dag :) Desember 2009. 

Her er vi på sommertur til Stockholm i 2010 :) 

Nybakte foreldre, 11. mars 2011 :) Ubeskrivelig! 

Nyeste bilde av oss. 50-talls fest :) Mai 2012. Skjekk kjekkasen!! <3

 

Hva synes dere om bildene? Har forandret oss litt? ;) 

Har du kjæreste, har dere vært sammen lenge? 

 

Snakkes! 

  Kommentarer: 2    Postet: 17.06.2012   Klokken: 16:16   Kategori: Familien <3
  Kommentarer: 5    Postet: 17.06.2012   Klokken: 00:49   Kategori: Bryllupet

Har så smått begynt å kikke på brudekjoler :) Er jo sååå mange fine! Kom over denna siden med mange fine og UTROLG billige kjoler: http://www.jjshouse.com/ . 

Har jo ikkje tenkt å bestille eller kjøpe en kjole enda, men er jo veldig gøy å kikke :) Vil jo som de fleste andre gå ned noen kilo før bryllupet så satser på en mindre kjole enn det e ville passet nå ;) Men gleder meg utrolig mye til bryllupet vårt! Mi skal gifte oss 06.07.2013, så det er jo bare litt over ett år til :) Håper det går fort! 

Meeen her er noen av kjolene e har lagt på ønskelista til nå da: Hva synes dere? Hvilken synes dere var finest? :) 

  Kommentarer: 5    Postet: 17.06.2012   Klokken: 00:49   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 6    Postet: 17.06.2012   Klokken: 00:26   Kategori: Oppussinga

Hei dere! 

Nå har mi flyttet inn i huset vårt, og begynner å få de fleste tingene på plass. Huset er mitt barndomshjem og vi har kjøpt det av foreldrene mine. De har bygget hus på nabotomta, så nå er mi nærmeste naboer. Med fordeler og ulemper det måtte innebære. For min del ser jeg positivt på det og tenker at det hvertfall kan være greit og koselig for Aleksander å ha besteforeldrene sine så nærme :) 

Mi pusset opp endel før mi flyttet inn i huset. Har blant annet malt hele stua, kjøkkenet, og lagt nytt gulv i stua og på soverommet. Nå er det nytt gulv på kjøkkenet som  står for tur, og etterhvert også maling av soverommene. Mye som skal ordnes, men jeg elsker å dekorere og designe så jeg storkoser meg med oppussing :) Har en mann som gir meg nokså frie tøyler så blir akkurat som jeg vil ha det! =D   

Bilder av oppussinga :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er bilde av hvordan stua så ut før. Alt var ubehandlet panel.  
 

 

 

 

 

 

Her er min kjære i full gang med å legge gulv. Har også malt to av veggene i stua i grått :) 

 

Hvite vegger på resten av stua :) 

 

Flere bilder kommer etterhvert! = ) See you :-*

 

  Kommentarer: 6    Postet: 17.06.2012   Klokken: 00:26   Kategori: Oppussinga
 • Profilbilde 22, Froland
  Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

 • Facebook
hits