Kommentarer: 2    Postet: 31.07.2012   Klokken: 23:14   Kategori: Aleksander <3

I morra er den store dagen! Mammas "lille" go'gutt begynner i barnehagen! :) For meg blir det enda et symbol på at Aleksander faktisk begynner å bli veldig stor.. Synes det nesten er litt uvirkelig.. Tenk at han allerede er 16,5 mnd! Tida går så utrolig fort og nå merker jeg at han begynner å herme mer og mer etter oss. Hvis vi ler, ler han. Hvis vi leser avisa, skal han lese avisa. Og hvis vi koser skal selvfølgelig han også kose! <3 

Så nå går vi en ny tid i møte. Han skal gå i barnehagen, og jeg skal begynne å studere igjen. Jeg holder på med allmennlærer utdanninga, og har 1,5 år igjen. Jeg skal nå ha ett år med Mat og Helse, noe jeg gleder meg veldig til. Skal bli godt å komme inn i rutiner igjen, men samtidig så rart å ikkje være hjemme med go'gutten min hver dag.. Men som jeg har sagt tidligere er jeg sikker på at han kommer til å storkose seg i barnehagen, for han elsker å være med andre barn :) Han er så utrolig snill og søt både med andre barn og dyr. Hvis noen slår seg og griner er han den første til å løpe hen å gi klem. Søtingen min <3 

Så i morra er altså dagen dere, da er det barnehagestart! Spennende :) 

<3

  Kommentarer: 2    Postet: 31.07.2012   Klokken: 23:14   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 4    Postet: 30.07.2012   Klokken: 21:45   Kategori: Blogg

Mandag er TVkveld for meg ;) Begynner med Top Model på TV3 kl. 20.30, og fortsetter med The Bachelor Pad på FEM ;) Love it! 

Så slå på Tv'n dere! Og svitsj til FEM ;) 

  Kommentarer: 4    Postet: 30.07.2012   Klokken: 21:45   Kategori: Blogg

Hei dere! Som noen av dere kanskje har fått med dere så har jeg ett sterkt ønske om å gå ned i vekt før bryllupet vårt neste sommer. Før sommerferien var jeg godefri i 1 mnd, spiste bra og trente litt. Jeg gikk da ned rundt 2 kg på ca. 2 uker ;) Ga meg selv "ferie" nå som samboeren min hadde ferie, og vi har vært på tur og generelt bare kosa oss :) Så kan vel trygt si at jeg gikk opp de to kg igjen! Men, men.. Jeg fant hvertfall ut at jeg kan klare det hvis jeg vil, og det gir en ufattelig god følelse! =D 

Til uka begynner min kjære på jobb igjen, og Aleksander i barnehagen. DA skal også jeg begynne igjen! ;) Kjenner at jeg faktisk gleder meg litt ;) Sitter nå i sofaen, glor på TV og nyter min (forhåpentligvis!) siste sjokolade for en stund. Skikkelig sofagris! Men til mandag er det slutt på det! ;) Skal begynne på "dietten" min igjen, som egentlig bare består av å kutte ut alt det usunne og det meste av karbohydrater.. Så menyen framover består av; kylling, fisk, salater, noe knekkebrød, egg og masse grønnsaker ;) 

Skal måle og ta bilde av kroppen min til mandag, og annenhver uke framover. Håper dette kan fungere som motivasjon, og legge ett ekstra "press" på meg ;) Kommer til å dele bildene med dere etterhvert :) Skal også ta opp treninga igjen, noe som blir lettere nå som Aleksander begynner i barnehagen. Jeg trener på treningssenter, både timer og egentrening. Av timer går jeg på Zumba, som jeg elsker! Også skal jeg begynne på "Bodypump" som er trening med vektstang. Skal være veldig bra og tungt så gleder meg til det! 

Håper det blir en glede å gå på vekta fremover, e skal hvertfall gjøre mitt beste! =D
Har dere noen trening- eller mattips? :)

Er det noen av dere som jobber med å bli kvitt noen kilo? 

  Kommentarer: 2    Postet: 28.07.2012   Klokken: 18:47   Kategori: Aleksander <3

Ja, nå nærmer det seg barnehagestart for mammas lille go'klomp! :) Det skal bli både godt og rart... Godt for han fordi han trives så godt sammen med andre barn, og rart for meg som er vant til å ha han hjemme hver dag <3 Men når man begynner i barnehagen, er det jo endel ting og saker man trenger :) Så derfor har ho mor vært på shopping idag ;) Er så gøy å handle klær til Aleksander, nesten gøyere enn å handle klær selv ;) 

Var mest på Spar Kjøp ettersom de hadde mye salg, også liker jeg godt "Tom og Trine" serien de har. Så ble masse nytt tøy på gullgutten idag :)

Her er noe av det jeg handlet til Aleksander: 

3-pack med bodyer fra "Tom og Trine", kun 119 kr. Synes de far så søte, og så billig! :) 

 


Matchende bukse fra "Tom og Trine", 69 kr. 

Kjøpte også en hettegenser, skjorte, caps og tøffler som han kan ha i barnehagen :)

Mamma og pappa sa at de ville handle sekk som han kunne ha. Så da får han sekk og matboks av sine snille besteforeldre :) Så det blir stas når han begynner i barnehagen til onsdag. Mammas store gutt! Litt trist også, går jo så fort! Synes ikkje det var lenge siden jeg hadde han i armene mine for første gang jeg <3 Så slenger derfor inn noen bilder fra den tiden :)


 Første bilde av oss alle 3 :) 


 <3

Smelt <3 

 

 

  Kommentarer: 2    Postet: 28.07.2012   Klokken: 18:47   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 2    Postet: 26.07.2012   Klokken: 19:40   Kategori: Blogg

Hjelpes, må bare dele denne med dere! Er en seriøs reklame/video fra Korea.. Man kan kjøpe seg ett apperat som stimulerer bevegelsen man får når man rir.. Seriøst.. Hehe, skal litt til før jeg hadde sotte meg på et sånt altså! ;) Ser jo heilt retard ut.. Mye rare treningsapparater altså, men synes denne tok kaka! I say no more, check it out: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8MzzLsJEzR8

 

Hva synes dere? Nytt treningsapparat i stua? =D

  Kommentarer: 2    Postet: 26.07.2012   Klokken: 19:40   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 4    Postet: 25.07.2012   Klokken: 00:31   Kategori: Oppussinga

Når man pusser opp/flytter så er det så mye ting man har lyst på! Jeg ser haugevis av ting jeg har lyst på i reklame, Tv og nettet. Skulle bare hatt litt bedre råd til å kunne kjøpe akkurat det man vil ;) Men inntill videre får jeg bare drømme.. Her er min ønskeliste: 

Birkeland seng fra IKEA, 3190 kr. Har sååå lyst på denna senga! Synes den er så utrolig fin <3

 

Speil "reflection" fra Jysk, 799 kr.  Stort sølvspeil som jeg kunne tenkt meg å ha på soverommet :) Kjempefint! 

 


Hemnes vitrineskap fra IKEA, 2950 kr.  Har allerede noen møbler i Hemnes serien, og har veldig lyst på detta vitrineskapet også! :) 

 


Hemnes kommode fra IKEA, 1995 kr. Hadde passet perfekt på soverommet! ;) 

 

Natal stoltrekk fra Fagmøbler, 295 kr. Skulle gjerna hatt 6 av disse til stolene våre. Hadde blitt en fin forandring ;) 

 

Avellino solseng fra Bohus, 4499 kr. Ja takk! :) 

 

 

Dette er noen av tingene jeg har lyst på.. Hva synes dere? 

Hva har dere lyst på?  

  Kommentarer: 4    Postet: 25.07.2012   Klokken: 00:31   Kategori: Oppussinga
  Kommentarer: 6    Postet: 23.07.2012   Klokken: 20:44   Kategori: Aleksander <3
Satt å så på bilder av Aleksander for noen dager siden, og bestemte meg for å lage en video for å samle de litt ;) Er ikkje ferdig, men har laget fra han var 0-6 mnd nå. Så blir det fra 6-12 mnd, osv på de neste ;) Synes det ble så koselig å få samlet alle babybildene av han, lille gullet <3 
video:aleksander 06 mnd hy

 

Har aldri gjort det før så ble litt fornøyd når jeg fikk det til ;) 
Hva synes dere? :) 
  Kommentarer: 6    Postet: 23.07.2012   Klokken: 20:44   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 4    Postet: 22.07.2012   Klokken: 19:15   Kategori: Blogg

Som mange andre har jeg lyst til å bli brun om sommeren, men for meg tar det tiiiid! =/ Er ikkje så oppdatert på kremer, piller osv. når det gjelder "bruningsmidler", men har fått med meg at mange bruker/har brukt det kunstige hormonet melanotan.. Middlet blir gjerne kalt "Barbiedopet".  Leger vet lite om dette "middlet", og det er forbudt i både Norge, EU og USA. 

Melanotan settes i magen ved hjelp av sprøyter, aaoootsj!! 

www.iform.no gir følgende definisjon på melanotan: "Melanotan er et syntetisk hormon som ble utviklet på midten av 80-tallet i Arizona for å oppnå pigmentering uten naturlig sol. Melanotan viste seg å være mer effektiv enn kroppens egne stoffer. Noen av de rapporterte bieffektene er økt sexlyst og redusert sultfølelse. Sprøyter kjøpes på apotek og stoffet injiseres i daglige doser. Effekten er at huden raskt blir solbrun. Melanotan er ulovlig i Norge, EU og USA. Søker du på Sol.no finner du både bruksanvisning og forklaring på effekten av stoffet. Det er svært enkelt å få tak i stoffet på nett. Lovlighet og bi-effekt diskuteres samtidig som stoffet lovprises av mange av brukerne."

Høres flott ut, ikkje sant? Brunfarge uten sol, økt sexlyst, og redusert sultfølelse? Er jo reine vidundermiddlet, eller? www.iform.no advarer også mot bruken av dette:                                                "I følge Direktør i Legemiddelverket Gro Ramsten Wesenberg er det stor risiko forbundet med å bruke dette. Det finnes ingen forutsetning for å vite noe om doseringen av Melanotan og stoffet påvirker cellene, mener hun. Det er et hormon og det finnes ingen vitenskaplige data om hvordan det virker. Det foreligger ingen resultater fra kliniske tester eller dyreforsøk, har hun sagt til adressa.no."

 

Ved første øyekast viker dette voldsomt fristende, lettvint og greit, men som sagt over, legene vet lite. Vil du riskikere helsa for rask brunfarge? Ikkje jeg. Jeg kunne selvfølgelig ønske jeg var sommerbrun året rundt, men jeg tør ikkje bruke noe jeg ikkje vett hva inneholder eller hva slags bivikninger man kan få.. Jeg får ty til selvbruningskrem, solarium, og slikke sol når den dukker frem ;) Lets tan! <3 
Har noen av dere noengang brukt dette, eller noe lignende? 

 

  Kommentarer: 4    Postet: 22.07.2012   Klokken: 19:15   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 11    Postet: 21.07.2012   Klokken: 11:51   Kategori: Oppussinga

For noen dager siden malte jeg garderobeskapet vårt :) Mamma og pappa hadde skapet før oss, og det har adri vært gjort noe med. Skapet var ubehandlet furu, og ettersom jeg nå har malt omtrent alt annen furu i huset måtte e også ta detta skapet ;) Tok tid, men synes det ble fint til slutt :) Har også tenkt å kjøpe noen nye knotter som matcher skoskapet :)   

Her er før og etterbilder: 

FØR 

 

ETTER 

 

Hva synes dere? :) 

 

  Kommentarer: 11    Postet: 21.07.2012   Klokken: 11:51   Kategori: Oppussinga
  Kommentarer: 0    Postet: 20.07.2012   Klokken: 00:07   Kategori: Oppussinga

Har lenge hatt lyst på en slagbenk til å ha på kjøkkenet under vinduet, og idag fikk e det! Viste min kjære en fra jysk som jeg hadde lyst på, og da han kom hjem igjen fra en kjøretur hadde han kjøpt den til meg! =D Snille kjæresten min det! <3 Så i morra skal den skrus opp, og innta kjøkkenet ;) Her er bilde av benken: 

Annika benk - 1600 kr. (Var på tilbud denne uka, løp og kjøp!) =)

 

Har også hatt et aldri så lite oppussingsprosjekt idag... Bilder kommer i morgen, stay tuned! ;) 

  Kommentarer: 0    Postet: 20.07.2012   Klokken: 00:07   Kategori: Oppussinga
  Kommentarer: 11    Postet: 18.07.2012   Klokken: 23:30   Kategori: Blogg

Har laget meg ny header! :) Hadde bare ett bilde før... Hva synes dere? :) 
  Kommentarer: 11    Postet: 18.07.2012   Klokken: 23:30   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 17.07.2012   Klokken: 22:10   Kategori: Shopping

Som e sa skulle e ein tur på IKEA idag, og der fikk e handla litt kan du sei! ;) Min kjære hadde ikkje så lyst til å være med så e reiste hen med foreldrene mine isteden. Før e reiste fikk e med mæ 4 tusen av min kjære :) Weee, shopping, shopping! =D Hadde jo i utgangspunktet ikkje tenkt å bruke så mye penger, men når de har så mye fint må man jo bare slå te ;) Hehe ;) Kjøpte de tingene som jeg viste dere i går; http://abtmamma.blogg.no/1342474222_ikea__handleliste.html , pluss endel ting :) Sluttsummen ble på 3987 kroner, oopppps! ;) 

Her er noe av handelen: 


Hemnes skoskap - 1250 kr. 


Ble tilslutt dette Hemnes bodet ettersom det var på tilbud til 665 kr. (ord. pris 950.) 


Lyckhem bord - 795 kr. Bord som jeg skal ha inntil veggen på kjøkkenet. Tror det blir fin med noen kurver i :) 

 

 

 

 

Knubbig bordlampe- 89 kr. Denne skal jeg ha oppå den nye vegghylla mi :) Synes den var så søt!


Evalill forkle - 59 kr. Måtte jo bare ha detta, verdens søtetse forkle! :) 


Evalill grytekluter - 29 kr. Og selvfølgelig mætsjene grytekluter! Love! 

 

 

Ble jo også endel småting som lys og diverse :) 


Spana lys - 25 kr. Must have! :) 

 

LOOOVE IKEA =D 


 

 

  Kommentarer: 2    Postet: 17.07.2012   Klokken: 22:10   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 8    Postet: 16.07.2012   Klokken: 23:30   Kategori: Oppussinga

Tenkte meg en tur til IKEA denne uka for å få handlet inn litt til huset :) Har funnet noen ting til kjøkkenet, og noen hyller til å ha i stua ;) Her er noen av tingene mi skal kjøpe: Den øverste har mi på kjøkkenet, og nå skal mi kjøpe reolen også.Tror det blir fint å ha de inntill hverandre på den ene veggen ;)

Skal også ha noen stykker av denna hylla. En på kjøkkenet, og to i stua :) 

Også skal mi ha ett av disse borda til sofabord. Vet ikkje helt hvilket som passer best så det får mi se når mi ser de der borte ;) 


Også synes jeg den her var så fin :) Kanskje plassere den i trappeoppgangen.. Eller soverommet.. ;) 

 

Skal jo også ha endel andre ting, men det her er hvertfall noe av det vi har planlagt å kjøpe ;) Tror det blir bra :) 

 


  Kommentarer: 8    Postet: 16.07.2012   Klokken: 23:30   Kategori: Oppussinga
  Kommentarer: 0    Postet: 16.07.2012   Klokken: 17:30   Kategori: Blogg

Hei hei =)

Nå er vi hjemme igjen fra tur :) Har hatt en fin tur, men har ikkje vært så heldige med været.. Så det var litt kjipt =/ Men, men, det kan man jo kkje gjøre noenting med! :) Vi var på to fornøyelsesparker, Sommerland Synd og Fårup Sommerland :) Er ikkje så veldig tøff når det gjelder karuseller, og blir veldig fort kvalm, men jeg turte å ta Falken i Fårup. Den var faktisk kjempegøy =D 

Toppfart på 75 km/t, og nesten 10 sek vektløs! Weee =D 

 

Ellers ble det jo litt handling i Sverige ettersom campingen bare lå 45 min fra grensa ;) Det er jo utrolig billig med alkohol i Tyskland sammenlignet med Norge! 3 brett med øl koster 120 kr! Syykt billig! Blei nok litt mer drikke enn vi hadde lov til hjem ja.. Ehemm, sånn ca 34 liter mer.. Hehe ;) Men så er det jo ikkje akkurat så mye man kan ha med, kun 6 bokser.. På oss blei det 3 brett øl, og to brett med cult shaker ;) Nam! Så nå har vi dekka festligheter en liten stund framover ;) Handla også en 1,5 liters flaske med Jeltzin til 129 kr, og to flasker med små blå ;) Heldigvis gikk mi rett gjennom tolla :) Puh!

Aleksander har vært kjempesnill å ha med på tur :) Ble jo ganske mye kjøring, og endel venting på ferja hjemover, men gullklompen vår har vært en drøm :) Deilig å reise på tur når han er så snill :) Mammas gull <3 

Litt jordbær-gris og olderfar sine solbriller :) 

  Kommentarer: 0    Postet: 16.07.2012   Klokken: 17:30   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 10.07.2012   Klokken: 22:28   Kategori: Blogg

Hei dere!

Jeg er på tur med familien i Danmark, vi storkoser oss på Drejby strandcamping :) Været har vært sånn passe til nå, meni følge værmeldingene er det ikkje meldt så bar resten av uka =/ Satser på at de tar feil! =) Til lørdag reiser vi til Aalborg på hotell, før vi reiser hjem igjen på søndag kveld. Skal bli deilig med en natt på hotell også :) Kanskje det blir litt brudekjole-titting med mamma også i Aalborg :) Gøy å se litt hva som er :) 

Håper dere har en fin ferie der hjemme, så blogges vi mer når jeg kommer hjem! Ciao! :) 

  Kommentarer: 0    Postet: 10.07.2012   Klokken: 22:28   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 06.07.2012   Klokken: 10:14   Kategori: Blogg

Wohoo! Idag reiser mi til Danmark på en 9 dargers ferie :) Det skal bli så utrolig deilig! 

 

Her skal jeg ligge å nyte sløve dager på stranda <3 ( http://drejby.dk/ ) 

 

Vet ikke om jeg får blogget så mye der nede.. Så dere må alle ha en fin ferie :) 

 

Idag er det faktisk akkurat ett år til jeg og min kjære gifter oss! Det er både skummelt og gøy! :) *Grugleder meg* :) 

Låve ju babe <3 

  Kommentarer: 2    Postet: 06.07.2012   Klokken: 10:14   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 15    Postet: 05.07.2012   Klokken: 18:02   Kategori: Oppussinga

Hei dere!

Var innom Nille en tur igår for å handle gave til min svigermor. Og da "måtte" jo jeg også ha litt ;) Er mye fint der altså! I tillegg var det salg på mye av sommervarene allerede så det passet jo perfekt! ;) Min kjære ble nok litt overgitt når jeg fant en etter en ting jeg hadde lyst på.. MEN så fikk jo han kjøpe seg fiskestanga på nabobutikken så da var det greit ;) Viktig med kompromisser! =D 

Det var halv pris på voksdukene til å ha ute, så kjøpte meg en av de til det gamle utebordet vårt. Kun 40 kr! ;) Kjøpte også noen fine stettglass i hardplast til utebruk, kjempefine! Og kun 5 kr! Kjøpte også et grillfat og litt småstæsj som servietter og lys, men her er de tingene jeg ble mest fornøyd med: 

Denna var jo bare kjempesøt! Skreik jo etter å havne i min sofa ;) Kun 89 kroner.

Det her var jo bare nydelig! :) Har fått plass i vinduskarmen nå, men skal opp på en hylle på veggen etterhvert ;) 

Også synes jeg denne har var så fin! Var på tilbud til kun 10 kr ;) 

 

Hva synes dere om tingene? :) 

 

  Kommentarer: 15    Postet: 05.07.2012   Klokken: 18:02   Kategori: Oppussinga
  Kommentarer: 8    Postet: 04.07.2012   Klokken: 20:58   Kategori: Oppussinga

God kveld! 

Igår kveld begynte jeg på gulvet på kjøkkenet, og nå er jeg nesten ferdig ;) Går ikkje så fort når man har en liten å passe på i tillegg :) Hehe ;) Men begynner å hjelpe seg nå! Er ikkje lenge jeg trenger å holde på i morgen før det er ferdig =D Det skal bli deilig! :) 

Her er en liten Sneak Peek på gulvet : 

Hva synes dere? Var det ikkje fint? :) 

 

Var jo så fint vær idag så måtte jo ut litt med gullgutten på verandaen :) Her er noen bilder av gullet: 

Veldig gøy med litt vann :) Plaske, plaske! :) 

Blei bare litt blaut ;) 

Skjønningen min <3 

  Kommentarer: 8    Postet: 04.07.2012   Klokken: 20:58   Kategori: Oppussinga
  Kommentarer: 0    Postet: 03.07.2012   Klokken: 12:52   Kategori: Oppussinga

Hei dere! 

Som dere sikkert har fått med dere flyttet vi inn i huset vårt for ca. en mnd siden ;) Vi har pussa opp stua, og nå står kjøkkenet for tur. Så nå skal jeg finne frem stikksaga, hammeren, og godt humør, og starte på kjøkkengulvet! ;) Vil man ha noe gjort må man gjøre det selv! Før og etterbilder kommer senere ;) 

Ellers har jeg sittet og spikra sammen en video fra Aleksander ble født og fram til idag ;) Er ikkje heilt ferdig enda, så dere får vente litt til ;) Er utrolig hvor fort det har gått! Gullgutten vår er snart 1,5 år! Mammas gull <3 

 

Nei, nå får e jobbe, wish me luck! =D 

  Kommentarer: 0    Postet: 03.07.2012   Klokken: 12:52   Kategori: Oppussinga
  Kommentarer: 8    Postet: 02.07.2012   Klokken: 10:45   Kategori: Girls night out!

Rihanna - Kollenfestivalen 2012! 

Da var jeg hjemme igjen etter en suuuper helg i Oslo! :) Vi reiste inn på fredagen. Da ble det litt shopping før vi tok inn på hotellet. Veldig fint hotell, med perfekt beliggenhet mellom slottet og stortinget, rett ved Karl Johan ;) Flottings! På hotellet tok vi oss en dusj, stelte oss og heiv innpå med litt alkohol :) Deretter tok vi T-banen opp til kollen hvos vi skulle møte noen venner. 

Vi bestemte oss for å gå til scenen hvor Rihanna skulle spille for å få en god plass, og etter 2 timer med venting kom Rihanna på scenen! =D Det var heilt utrolig! Vi stod veldig nærme scenen, og sang med på låt etter låt ;) Det er jo det som er så gøy med Rihanna, ho har jo bare gøye og kjente sanger! :) Er ikkje som andre konserter det man venter på 2-3 slagere, nei her kommer de en etter en! Kjempegøy =D (Kommer video etterhvert)  Rihanna holdt på i ca. 2 timer, og det var mange folk, masse liv og en superkul Rihanna! Den dama kan synge og showe altså! =D Vil definiivt på Rihanna konsert igjen en gang :) Beste opplevelsen ever!!! =D 

På lørdagen startet vi med en god frokost på hotellet, etterfulgt av X antall timer shopping! =D Vi var begge noe slitne i beina når mi kom tilbake på hotellet! Her er noe av det jeg kjøpte: 

Genser fra Only som jeg bare måtte ha! Elsker den :) 

Sandaler fra skopunkten. Kjempesøte! :) 

 

Så måtte e jo kjøpe litt til min kjære også:


Sko fra skopunkten, synes de var fine :) 

Også denna bestefar genseren fra HM ;)

 

Kjøpte også noen tunikaer, topper og tøy til Aleksander :) Var veldig gøy å shoppe i Oslo nå for var masse salg! =D

Vi reiste også ut på kvelden på utestedet Lavvo. Det var det kjempegøy, og utrolig mye bra musikk! :) Anbefales hvis du skal ut i Oslo! :)

 

En fantastisk helg i Oslo! :) Var ikkje noe minus at mannen hadde savnet meg litt i helga da ;) Søtingen! Han hadde rydda heile huset, kjøpt blomster, og toppet kvelden med å masere meg over hele kroppen da jeg kom hjem! Snakk om å være heldig! :) *De beste vennene, den beste kjæresten, og verdens nydeligste sønn!* 

 

 

  Kommentarer: 8    Postet: 02.07.2012   Klokken: 10:45   Kategori: Girls night out!
 • Profilbilde 22, Froland
  Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2011 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Enjoy! =D Kontakt meg på: annka_89@msn.com

 • Facebook
hits