Kommentarer: 6    Postet: 29.09.2012   Klokken: 08:36   Kategori: Aleksander <3

God morgen fininger! :) 

Jeg og Aleksander hadde en liten kosestund på morran her :) Det er så koselig og han er så hærlig! <3 Mitt alt <3 

  Kommentarer: 6    Postet: 29.09.2012   Klokken: 08:36   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 15    Postet: 28.09.2012   Klokken: 14:17   Kategori: Oppussinga

God dag alle sammen :) 

I dag har jeg skrudd sammen den nye benken vi kjøpte på Bohus :) Den kom i fire store deler og var kjempe enkel å sette sammen! :) Vi hadde opprinnelig en slagbenk fra Jysk på kjøkkenet, men den ble for stor ettersom den stod i veien for oppvaskmaskinen. Denne er kun 1 meter bred og passer derfor perfekt :)

Synes det ble ganske bra :) 

Dere kan finne benken  - HER - 

Hva synes dere? Var den ikkje fin? :) 

  Kommentarer: 15    Postet: 28.09.2012   Klokken: 14:17   Kategori: Oppussinga

God kveld dere :) 

Ja, som overskriften sier har jeg aldri postet "outfit bilder" på bloggen før.. Er ikkje så veldig fan av det.. Kanskje fordi jeg ikkje er så veldig fan av meg selv enda, og fordi jeg ofte ikkje har tid til å dille og dalle for å prøve å få til et noe normalt bilde! Hehe ;) 

Men da vi var i Danmak på vennetur for noen helger siden tok e og min kjære Hege masse bilder etter vi hadde stelt oss ;) Må ta MANGE bilder før vi finner noen vi kan si oss en smule fornøyde med vettu :) Men så skal dere da faktisk få se ett outfit bilde av meg ;) Toppen har jeg kun gått med en gang for den er jo omtrent selvlysende! Hehe ;) Men i Danmark er alt lov, hehe ;) 

Elsker skjørtet mitt, kan kombinere det med hva slags topp som helst, og vips så har jeg en ny "kjole" ! :)

Hva synes dere? :) 

 

  Kommentarer: 2    Postet: 25.09.2012   Klokken: 19:00   Kategori: Aleksander <3

Hei flotte lesere :) 

Tenkte å skrive litt om min store stolthet, Aleksander. Han er nå 1,5 år og en super gutt på alle muligheter :) Jeg er så stolt over han og synes han er helt perfekt <3 Hvilken mamma gjør ikkje det? ;) 

Han går i barnehagen, og stortrives der! Han elsker dyr og det gøyeste han vet er å kjøre 4- hjuling! Han elsker fart og spenning, og hylgriner hvis han ikkje får sitte på når pappa kjører 4-hjulingen. Så tror nok han blir en liten motor/bil gutt ja! Og det har han nok en pappa som synes er veldig stas! ;) 

Aleksander sier stadig nye ord, og nå hærmer han mer og mer etter oss :) Om dagen da han sa på "Drømmehagen" hermet han også etter de ;) Men tror ikkje han er spesielt tidlig med ting, for mamma sa at når jeg var 1,5 år pratet jeg som en foss ;) Men det er jo veldig individuelt :) 

Så nå kan Aleksander (1,5 år) si: 

 • Mamma
 • Pappa
 • Pus
 • Æsj (Æshhh) 
 • Brom Brom (bil)
 • Nam nam
 • Tutta (Sutten/ smokken) 
 • Hadet (KUN når han selv vil!)
 • Kake

 

I tillegg så forstår han så og si alt nå! ;) Så merker go'gutten vår begynner å bli stor! :) Han kan også nikke og riske på hodet, så når jeg spør han om noe så "svarer" han :) 

 

Er han ikkje nydelig? :) 

  Kommentarer: 2    Postet: 25.09.2012   Klokken: 19:00   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 8    Postet: 24.09.2012   Klokken: 22:23   Kategori: Shopping

God kveld alle sammen :) 

Synes at jeg nesten hver dag ser forskjellige bloggere snakke om de fantastiske "Jeffrey Campbell" skoene, JA DE ER FINE, men "alle" har de jo!? Skjønner dere hva jeg mener? ;) Selvsagt har ikkje alle skoene, og selvsagt hadde jeg sagt JA om jeg hadde fått ett par lita sko, men er da også mange andre fine sko :) 

Da jeg var i Aalborg for noen helger siden fant jeg nemlig mine "drømmesko"! Synes de er sååå fine!! :) I tillegg kostet de kun en tredjedel av hva Jeffrey Campbell sko koster, og det er fint for en stundentlommebok! =D  Skoene har en mye tykkere hel enn Campbell skoa og de er også lavere. Hallooo, jeg skal kunne gå på de!? Hehe, neida.. Men er kjempefornøyd med skoa mine :) 

 

Hva synes dere om de nye skoene mine? :) 

  Kommentarer: 8    Postet: 24.09.2012   Klokken: 22:23   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 2    Postet: 23.09.2012   Klokken: 18:23   Kategori: Blogg

God kveld! 

Sitter å kikker på "komi-klipp" på youtube og ler meg skakk ;) Jeg har ikkje noe "fast humor", jeg ler vel egentlig av det meste.. Jeg elsker Team Antonsen og Kristian Valen, og synes også Morten Ramm er utrolig vittig ;) Jeg ser egentlig ikkje så mye på "torsdag kveld fra nydalen", men bare elsker "serien Grenseløst" de hadde forrige sesong! Jeg ler så godt av den og synes det er like vittig hver gang! =D 

Torsdag Kveld Fra Nydalen - Grenseløst  

Synes dere det er like vittig som meg? Haha, ler meg i hjel av han som tar alt bokstavelig! XD 

 

Jeg kan nok også ha en ganske merkelig humor for jeg er den eneste av vennene mine som liker filmen "Bruno"! Haha, jeg synes serriøst den er såå vittig! Når man bare ser humoren i det blir det jo vittig! 

 Bruno - Trailer 

Hehe, ja vet jeg har rar humor, men den ER jo vittig!? =D 

 

Hva slags humor har dere? :) 

  Kommentarer: 2    Postet: 23.09.2012   Klokken: 18:23   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 17    Postet: 22.09.2012   Klokken: 14:19   Kategori: Shopping

God dag alle sammen! :) 

I dag var vi en liten tur å Bohus. Jeg har nemlig bestilt en benk som var klar til å hentes idag. Den skal vi ha på kjøkkenet :) Dere skal få se bilde når vi har fått skrudd den sammen ;) 

Men da vi var der fant jeg også to utrolig søte "pynte-veggbilder", og de kostet kun 59 kr! Synes de var såå fine så måtte jo bare ha de :) 

Hva synes dere? Var de ikkje søte? :) 

 

  Kommentarer: 17    Postet: 22.09.2012   Klokken: 14:19   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 8    Postet: 20.09.2012   Klokken: 15:15   Kategori: Aleksander <3

God dag fininger! 

Aleksander fikk 3-hulsykkel til jul ifjor, men den er jo ganske stor så vi har ikkje tatt den frem før nå. Og gjett om det var stas! Han har jo lenge sett pappa og onkel sykle, og nå var det jammen meg jillt med en egen! :) 

Den var litt for stor enda da. Han rakk ikkje ordentlig fram til pedalene eller ned i bakken, men går fint om vi triller han. Neste år passer den nok perfekt! :) 

Her er noen bilder av go'gutten på sykklen:

Stas med sykkel! :) 

 

  Kommentarer: 8    Postet: 20.09.2012   Klokken: 15:15   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 10    Postet: 19.09.2012   Klokken: 18:49   Kategori: Aleksander <3

God dag i stuga! :)

I natt våknet jeg og min kjære forlovede av at gullgutten vår grein. Vi gikk inn til han og da var det spy over hele senga og over Aleksander! Min kjære gikk derfor inn i dusjen og dusja han.. Stakkars liten, spysyka er jo bare heilt forferdelig! Vi tok han inn i vår seng og etter en stund sovnet han litt igjen :)

Jeg hadde obligatorisk undervisning på skolen idag så det blei min kjære som måtte være hjemme med han.. Han er heldigvis litt bedre nå i kveld, og har fått i seg litt mat :) Nå har vi lagt han for kvelden og håper at vi ikkje våkner til spy i natt også! Stakker gullet mitt <3 

 Pappakos er godt når man er syk :) 

  Kommentarer: 10    Postet: 19.09.2012   Klokken: 18:49   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 16    Postet: 18.09.2012   Klokken: 09:28   Kategori: Shopping

God morgen solståler :) 

I år hadde jeg lyst til å kjøpe meg en ny høstjakke. De er jo ganske dyre og jeg har mildt sagt lite penger nå.. Ikkje bare bare å være student! ;) Så da jeg hentet posten igår dukket det opp et tilbud fra Ellos. Er veldig sjelden jeg handler der, men tenkte jeg kunne ta en titt.. Fikk nemlig 50% på den dyreste varen, pluss ett sengeteppe til kun 29 kr (ord. pris 499)! Så da måtte jeg jo bare slå til! ;) Fant en jakke som jeg falt pladask for! Så nå venter jeg bare spent på at den skal komme i posten :) *Happy* =D 

Hvis dere ikkje er medlemmer hos ellos har de likevel tilbud på 40% på din dyreste vare :) Så ta en titt ;) 
Hva synes dere om jakka? Var dn ikkje fin? :) 

Dere finner den -HER- 


Lik meg gjerne på facebook :) 

 

  Kommentarer: 16    Postet: 18.09.2012   Klokken: 09:28   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 2    Postet: 17.09.2012   Klokken: 16:31   Kategori: Blogg

God dag! 

Tenkte bare jeg vil tipse dere om en genial side som gir dere hotell, reiser og mange andre tilbud til 50%! Gå til siden -HER-. Tilbudene er tidsbegrenset, og det kommer hele tiden nye. Absolutt verdt å sjekke ut! ;) Nå har de feks tilbud på denne sekken til 398 kr (ord. pris 819) :

De har også mange andre tilbud, så ta en titt! ;) Trykk HER :) 

  Kommentarer: 2    Postet: 17.09.2012   Klokken: 16:31   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 17.09.2012   Klokken: 10:05   Kategori: Blogg

Hei alle sammen :) 

Nå er jeg tilbake etter en langhelg i Danmark. Vi reiste en vennegjeng til Aalborg, fra fredag til søndag. Vi storkoste oss masse med shopping, god mat og uteliv :) Kjempe gøy! Så blir nok en årlig tradisjon detta :) 

Aleksander har storkost seg hos sine besteforeldre :) Ei natt hos mine foreldre og ein natt hos svigermor. Var utrolig godt å komme hjem igjen til han! :) Han kom løpenede i aremene våre med ett stort smil om munnen :) Godklumpen! <3 
  Kommentarer: 0    Postet: 17.09.2012   Klokken: 10:05   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 11    Postet: 12.09.2012   Klokken: 22:44   Kategori: Blogg

God kveld alle sammen :) 

Nå sitter jeg her og en litt små nervøs for morgendagen... Jeg skal nemlig ut i praksis for første gang på nesten 2 år! Jeg har jo gått på lærerutdanninga i 2,5 år og vært i mange praksiser, men etter permisjonen er jeg nervøs igjen! Håper det går greit og at jeg kommer fort "tilbake i gamet". I morgen er det heldigvis bare observasjon og jeg skal ikkje ut i ilden før neste torsdag.. Men likevel, dette blir mitt første møte med skoleelever på 1,5 år.. Wish me luck! :) 
 

Meeeen, gleder meg vilt til helja! Da skal jeg og min kjære til Danmark med noen av våre beste venner. Jeg gleder mge sååå! =D Vi skal til Aalborg og kose oss. Vi blir en gjeng på 8 stk som reiser sammen, og det kommer til å bli så koselig! Shopping, casino og utesteder :) Loove it! =D

 

Følg og lik meg gjerne på facebook :) Blir veldig glad og takknemlig! :) 

 

  Kommentarer: 11    Postet: 12.09.2012   Klokken: 22:44   Kategori: Blogg

God kveld :) 

I dag var det klart for veiedag igjen :) Begynner å veie med på tirsdager istedenfor mandager ettersom det gjerne blir noen utskeielser i heljene... Har gitt meg selv lov til å spise litt godis på lørdagene ;) Har funnet ut at hvis jeg skal kunne klare dette over tid må jeg kunne kose meg en deg i uka :) 

Så vekta viste idag: - 0,9 kg 

Vektnedgang totalt (siden 27.08.2012) : - 1,5 kg 

Ganske fornøyd med det på en uke! Går rette veien! ;) Er jo egentlig ikkje så store forandringer jeg har gjort i matveien. Går ikkje på noe diett, men spiser sunt og har kuttet ut endel karbohydrater. Ettersom dette er en livsstilsendring er jeg opptatt av å ha noe jeg kan leve med over lengre tid. Er lei av "superkurer" og diettter som gjør at man går ned mange kilo første ukene for så å legge de på seg igjen når man begynner å spise "normalt" igjen! Så er jo ikkje så mange kilo jeg har gått ned enda, men merker det veldig på klæra! Har en bukse som ikkje passet for 2 uker siden, og den sitter perfekt nå! *glede* :) 

Ellers trener jeg 4-5 ganger i uka, og synes det er kjempe gøy :) Har medlemskap på treningssenter så går mest på timer. Da går jeg på; Zumba, Stram opp (styrke+ kardio), Bodybalance (pilates/yoga), Aerobic og Bodypump. Har planer om å begynne på sykkeltimer også, men må få opp formen litt først. Spinning er noe av det tyngste jeg vet! Blir heilt kaputt med ein gang! 

 Bodypump: 

 

 

Trener du fast i uka? Hva trener du? 

 

 

 

  Kommentarer: 10    Postet: 11.09.2012   Klokken: 09:26   Kategori: Aleksander <3

God morgen fininger! 

I dag er gullgutten vår 1,5 år. Det har gått så utrolig fort! Husker fortsatt da han kom til verden og vi var verdens stolteste foreldre :) Det er vi fortsatt og vi er så takknemlige for å ha en så nydelig gutt. Han er virkelig vår kjæreste skatt <3 

Her er noen bilder fra 0-1,5 år: 

1 dag gammel :) 

 

1 uke gammel <3 

 

Søver så søtt :) 1 mnd gammel

 

<3 Kjærlighet <3 Ca. 2 mnd 

 

To stolte foreldre i dåpen. Ca 3 mnd gammel :) 

 

Gullgutten ett halvt år gammel :) Blidfisen 1 år gammel :) 

 Barnehagestart, 17 mnd gammel :) 

 

Er han ikkje nydelig? :) 

 

  Kommentarer: 10    Postet: 11.09.2012   Klokken: 09:26   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 12    Postet: 10.09.2012   Klokken: 22:24   Kategori: Blogg

God kveld dere :) 

Nå har jeg laget meg en ny header, ikke en av de jeg viste dere i går.. Synes den ble mye finere enn den forrige jeg hadde, som jeg laget i paint.. Denne laget jeg i dette programmet. Hvis dere vil vite hvordan jeg laget headerer min -TRYKK HER- 

Her er den gamle headern min:

Og den nye: 

 

Hva synes dere? Ble den ikkje fin? :) 


 

 

  Kommentarer: 12    Postet: 10.09.2012   Klokken: 22:24   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 10.09.2012   Klokken: 21:37   Kategori: Blogg

God kveld alle sammen :)

Jeg er ingen proff på data, og den gamle headeren min laget jeg i paint.. Wow, lissom! Hehe.. Men jeg kom over denne nettsiden hvor man kan lage headere og andre bilder. Den er helt genial, og så enkel at tilogmed jeg forstod det ;) Synes det er ekstra pluss at man slipper å laste ned noe program, men bare kan lage bildene sine på nettsiden :) For fremgansmåte for hvordan du lager header på denne nettsiden, - TRYKK HER -.

Lykke til! :) 

Har du vært på denne siden før? 

  Kommentarer: 0    Postet: 10.09.2012   Klokken: 21:37   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 18    Postet: 10.09.2012   Klokken: 14:12   Kategori: Aleksander <3

God dag alle sammen :) 

Fant noen bilder av Aleksander der han ikkje var så fornøyd for å se det mildt! Men da jeg trykket meg videre gjennom bildene blir han plutselig glad :) Her skal dere få se hvorfor: 

Buhuu!

Wææææ!

"Mamma e vil ha den!"

Hmmm...

*Happyface* Åhh, sjokolade! 

 

Hehe, godtemumsen min! :) Han spiste ikkje heile altså! Fikk bare noen bit :) 

  Kommentarer: 18    Postet: 10.09.2012   Klokken: 14:12   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 0    Postet: 09.09.2012   Klokken: 22:43   Kategori: Familien <3

God kveld! 

Mammahjertet smelter når jeg ser far og sønn ligge å kose! Det er det fineste jeg ser, og det gjør så godt :) Synes det er såå koselig når Aleksander gir oss klemmer og kos, og jeg har utallige bilder av "pappakos". 

Gullguttenen mine <3

*Smelt*

 

Er det ikkje hærlig? :) 

 

 

  Kommentarer: 0    Postet: 09.09.2012   Klokken: 22:43   Kategori: Familien <3
  Kommentarer: 8    Postet: 09.09.2012   Klokken: 14:49   Kategori: Blogg

Hei dere!

Holder på å lage meg ny header, og har laget noen forslag :) Hvilken synes dere er finest? :) 

 

 
  Kommentarer: 8    Postet: 09.09.2012   Klokken: 14:49   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 09.09.2012   Klokken: 12:26   Kategori: Blogg

God søndag! 

Har fått nytt design igjen, ettersom det forrige ikkje ble helt riktig med alle kodene.. Hva synes dere? Jeg synes det var veldig fint, og ikkje rosa som tidligere ;) Forandring fryder :) Holder på med en ny header nå også, så stay tuned ;) 

  Kommentarer: 2    Postet: 09.09.2012   Klokken: 12:26   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 7    Postet: 09.09.2012   Klokken: 08:21   Kategori: Blogg

God morgen! :) 

Er det noen av dere som vet om noen som lager headere for andre? Helst gratis :) Har lyst på ny header nå, men er ikkje noe særlig flink på det selv.. Er begrensa hvor bra det blir i paint lissom.. Hehe ;)

Ellers så lurer e på om det er noen av dere som har sett "Tina og Betina" filmen? Har gørrlyst til å se den jeg, men føler kanskje det er "fjortissfilm" ? Men e ler meg jo skakk av de! Og spesielt Else ;) Hva synes dere? Skal/har dere sett filmen? :) 
  Kommentarer: 7    Postet: 09.09.2012   Klokken: 08:21   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 7    Postet: 07.09.2012   Klokken: 13:30   Kategori: Aleksander <3

God dag alle sammen! :) 

For en stund siden ble jeg sponset av Lovebaby.no, en nettbutikk med baby og barne klær. Jeg fikk da bla. strømpebukse til Aleksander, som er utrolig god. Postet ett innlegg om de -HER-. Så kontaktet lovebaby meg og spurte om de kunne bruke det ene bildet av Aleksander i strømpebuksa. Og det sa jeg de kunne :) Så når dere går inn på siden for DENNE  strømpebuksa får dere se min lille gullgutt :) 

Her er bilde de bruker: 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL NETTSIDEN 

  Kommentarer: 7    Postet: 07.09.2012   Klokken: 13:30   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 8    Postet: 06.09.2012   Klokken: 14:49   Kategori: Blogg

God dag fininger! :)

Overskriften sier vel det meste, jeg har fått nytt design! :) Designet er fra denne bloggdesigneren. Jeg er kjempefornøyd! Er forsatt noen feil som jeg ikke har klart å fikse enda, men.. Som de boksene under innlegget hvor det står "Forbidden 403 osv", noen som vet hva jeg må gjøre? Og vet dere om noen som lager gratis headere? Har lyst på ny, men er ikkje så flink selv..

Hva synes dere om mitt nye design? :) 

  Kommentarer: 8    Postet: 06.09.2012   Klokken: 14:49   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 10    Postet: 06.09.2012   Klokken: 11:06   Kategori: Aleksander <3

Hei alle sammen, 

For en stund siden ble jeg sponset av lovebaby.no , og vil bare tipse dere om nettbutikken :) Lovebaby.no er en nettbutikk som har klær til baby og barn. De har utrolig mye fint, og det til gode priser!

Jeg er spesielt glad i strømpebuksene fra lovebaby, de er utrolig gode! De er ganske tykke så de passer perfekt nå på høsten og vinteren. I tillegg til å være av god kvaltitet er de også utrolig søte! De har mange å velge mellom både til gutt og jente.. Tror jeg har 3 forskjellige strømpeukser til Aleksander. Han har brukt de mye i barnehagen og hjemme, og de er fortsatt like fine. Og det beste er at de koster kun 59 kroner! Og det er de absolutt verdt :) 

Her er bilde av Aleksander i den ene strømpebuksa si :)

Var tidlig på morran så gullgutten var litt trøtt! Hehe :) 

Den og mange andre strømpebukser finner du - HER -  

  Kommentarer: 10    Postet: 06.09.2012   Klokken: 11:06   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 0    Postet: 06.09.2012   Klokken: 09:55   Kategori: Blogg

God dag fine lesere! :) 

Jeg har fått nytt deign på bloggen!  Var så lei det gamle, orginale deignet så fikk gratisdesign fra denne siden :) Hva synes dere? :)

Men har ett probelm, får ikke den gamle headeren til å passe i dette deignet. Pluss at jeg har veldig lyst på ett nytt! Vet dere om noen som lager gratis headere for andre? Eller lager dere kanskje selv? Jeg er ikkje så veldig flink på detta sjøl.. 

Håper dere kan hjelpe meg! :) 

 

  Kommentarer: 0    Postet: 06.09.2012   Klokken: 09:55   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 10    Postet: 05.09.2012   Klokken: 20:28   Kategori: Shopping

God kveld i stuga! 

Var inne å kikket litt på Nelly.com , og endte selvfølgelig opp med å kjøpe noe! Var stort salg nå, så da kan man jo unne seg litt :) (Sier jeg til meg selv) Hehe...

Her er kjolen jeg kjøpte: 

Synes den var sååå fin! Ordinær pris var 449, men nå var den på salg til kun 225! :) Finn kjolen HER

 

Hva synes dere? Har dere handlet på salg? :) 

  Kommentarer: 10    Postet: 05.09.2012   Klokken: 20:28   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 10    Postet: 04.09.2012   Klokken: 08:56   Kategori: Aleksander <3

God morgen fininger! :)

Aleksander har gått i barnehagen i en måned nå, og det går så fint! De første gangene grein han veldig da jeg reiste, og det er ikkje noe godt å gå fra et gråtende barn. Men nå går det så mye bedre! :) Når vi kommer til barnehagen har han nesten ikkje tid til å gi meg kos, han bare tar nista si og omtrent løper inn i barehagen :) Og det er så godt! Det er ikkje noe som er bedre enn å se sine barn trives. Det er så godt å se at han koser seg i barnehagen. 

Blir så lykkelig i mammahjertet når han vinker til meg fra vinduet når jeg reiser <3 


Gullgutten <3  

 

Har dere barn i barnehagen? Går det fint? :) 

  Kommentarer: 10    Postet: 04.09.2012   Klokken: 08:56   Kategori: Aleksander <3

God dag! 

I dag hadde jeg min første veiedag etter jeg begynte å trene for fullt :) Jeg trente 5 ganger forrige uke, og det ga resultater! Før helgen snikveide jeg meg og da hadde jeg gått ned 1,5 kg! MEEEN i helja klarte jeg ikkje å holde meg vekk fra godis og usunn mat, så gikk opp igjen.. Så da har jeg en enda større grunn og motivasjon til å holde meg unna godis til helja som kommer! ;) 

Så etter en uke ble resultatet: -0,6 kg 

 

Ganske fornøyd med det i og med at jeg ikkje var noe flink i heja! ;) For å veie opp for den dårlige samvittigheten har jeg allerede vært å trent! Trente en time med bodypump, og det er både tungt og effektivt! Muskler, here I come! =D Her er en smakebit om hva Bodypump er: Bodypump

 

Treningplanen min for denne uken også: 

 

Har dere vært på bodypump noen gang?

Hva trener dere? Tips? :) 

  Kommentarer: 6    Postet: 01.09.2012   Klokken: 22:51   Kategori: Aleksander <3

God kveld dere,

Små barn i butikker kan være en utfordring for mange foreldre. En genial ting er derfor de nye handlevognene noen butikker har! Handlevogner der barnet "kjører bil" foran på handlevogner, utrolig greit! Vips så er handleturen mye gøyere for barnet! Og vips er også handleturen mye enklere for ho mor ;) Love it! 

Her er gullgutten min da vi var på handletur for noen uker siden :) 

 Skikkelig stas! =D 

 

  Kommentarer: 6    Postet: 01.09.2012   Klokken: 22:51   Kategori: Aleksander <3
 • Profilbilde 22, Froland
  Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

 • Facebook
hits