Kommentarer: 0    Postet: 30.11.2012   Klokken: 14:18   Kategori: Blogg

Hei flotte lesere! 

Jeg har hatt mye å gjøre på skolen i det siste, og nå er det eksamenstid. Og jeg har rett og slett ikkje hatt blogglyst i det siste! =/ Så, sorry for få innlegg! 

Synes likevel det er utrolig koselig at så mange av dere titter innom bloggen min selv om det går litt tid mellom innleggene. Det setter jeg stor pris på! :) Men plutselig er blogglysten tilbake og da skal jeg dele noen julegavetips med dere. Har noe i tankene, så kanskje det kommer ett innlegg i løpet av helga :) 

Skrives forhåpentligvis snart! :-* 

  Kommentarer: 0    Postet: 30.11.2012   Klokken: 14:18   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 4    Postet: 20.11.2012   Klokken: 16:50   Kategori: Interiør

Hei flotte lesere :) 

Jeg er nå blitt Casa Interiør forhandler, og skal faktisk ha mitt første party i morgen! ;) Jeg vurderte lenge om jeg skulle velge Casa eller Perfect Home, men landet som sagt på Casa Det var det som føltes mest riktig for meg. Jeg synes begge har utrolig mye fine varer, men synes faktisk Casa har hakket finere ting, og er litt rimeligere en Perfect Home. 

Så dette blir spennende! :) Hvis det er noen av dere som bor i Aust-Agder er det bare å ta kontakt om dere vil ha et Party eller bestille dirkekte fra katalogen :) Dere finner min Casa side på Facebook -HER- Se ellers den flotte katalogen til Casa Interiør -Her-

  Kommentarer: 4    Postet: 20.11.2012   Klokken: 16:50   Kategori: Interiør
  Kommentarer: 2    Postet: 20.11.2012   Klokken: 14:26   Kategori: Aleksander <3

God dag! :) 

Jeg får stadig høre i barnehagen at Aleksander storkoser seg ute. Han virkelig elsker å være ute, og da spesielt i sandkassa eller sklia :) Blir ikkje så mye vi er ute her hjemme for når han kommer hjem fra barnehagen er han som regel ganske sliten, så er det middag også er det mørkt! -_- 

Men vi prøver hvertfall å få vært ute litt med han i helgene, og på søndag storkoste vi oss ute i flere timer :) Jeg og Kjell fikset litt på veien og noen av beleggningsteina  som ble litt ødelagt når det reinte så voldsomt for en stund siden. Og Aleksander fartet rundt på gåbilen sin :) Virkelig storkoste seg! :) 

 

Her er  bilde av Aleksander på bilen sin: 

Aleksander i farta! :) 

 

Er deres unger glade i å være ute? :) 
  Kommentarer: 2    Postet: 20.11.2012   Klokken: 14:26   Kategori: Aleksander <3
  Kommentarer: 10    Postet: 17.11.2012   Klokken: 16:14   Kategori: Festligheter

Hei flotte lesere! 

Jeg på julebord med jobben igår, kjempegøy! I år fikk vi også lov til å ha med følge og det var veldig koselig. Vi spiste en kjempegod middag og dessert på Big Horn Steak House, også bowla vi! =D Hehe, var en veldig jill kveld, og vi koste oss masse :) 

I dag skal jeg ut å feire ei venninnes bursdag, så det blir gøy. Blir mye festligheter denne helga, men gøy det også av og til :) Tjohei, kos dere i helga! :) 

 

Her er antrekket mitt på julebordet igår: 

 
Hva synes dere? :) 

 

 

  Kommentarer: 10    Postet: 17.11.2012   Klokken: 16:14   Kategori: Festligheter
  Kommentarer: 12    Postet: 13.11.2012   Klokken: 18:10   Kategori: Bøker

Hei dere :) 

For noen dager siden skrev jeg ett innlegg om julegaver man kan lage selv. Jeg har planer om å lage litt forskjellige ting selv og gi i julegaver. Gavene blir da mer personlig, og det er jo kjempekoselig å få julegaver med litt sjel i! :)  

Jeg lovte å dele tipsene med dere, og her kommer første selvlagde julegavetips: Lys med serviett-trykk :) Det er veldig enkelt å få til, og veldig koselig for den som får gaven :) Er jo supert hvis man feks. har kjøpt en lanterne i gave. Lag da dine egne lys i tillegg, og gaven blir mye mer personlig med en gang ;)

Finn en pakke servietter du synes er fine, og sett igang :) Jeg har tidligere laget dette og lagt ut steg-for-steg fremgangsmåte på hvordan du gjør det. Finn den -HER-

 

Hva synes dere om tipset? 

Kommer dere til å lage og gi dette i julegave til noen? :) 

  Kommentarer: 12    Postet: 13.11.2012   Klokken: 18:10   Kategori: Bøker
  Kommentarer: 18    Postet: 11.11.2012   Klokken: 20:48   Kategori: Bryllupet

Hei beste lesere! :) 

Som dere sikkert har fått med dere skal jeg gifte meg med min kjære neste år :) Derfor elsker jeg å kikke på nettet etter inspirasjon og ideer til brullupet. Kom derfor over en artikkel på Mittbryllup.no , om tips til å gjøre bryllupet mer personlig og artig :) Har valgt ut noen avsnitt jeg deler med dere. Kan absolutt tenke meg å gjøre noe av dette i mitt bryllup: 

"For å gjennomføre et vellykket bryllup, må noe gjøres personlig med tanke på dekor og lignende, slik at gjestene virkelig føler at de blir bedre kjent med brudeparet. Borddekkingen for eksempel kan med enkle grep gjøres svært personlig. Hva med å sette ut vakre rammer rundt på bordene med ulike bilder av brudeparet, gjerne fra da de var små, morsomme feriebilder eller fine tekster og dikt om kjærlighet. Et annet tips, dersom det er rom i budsjettet, er å pynte hver kuvert med en liten gave til gjesten. Det trenger ikke være noe stort, det er kun ment som en hyggelig gest. En pose blomsterfrø med sløyfebånd, en bit konfekt eller et håndmalt vinglass. "  Synes dette vmed bildene var utrolig lurt! Gir gjestene noe å snakke om, samtidig som det gir ett personlig preg :) 


En annen ting som jeg absolutt har lyst til å prøve i vårt bryllup er dette: "Sett av et hjørne i lokalet til å ta fjollete bilder. Ha et kamera stående på stativ og utnevn en ansvarlig person som kan passe på og knipse et par timer utpå kvelden. Heng opp et passende bakteppe eller dekorer med gamle lamper, finn frem hatter, løsbarter og brudeslør til utkledning. Klipp ut snakkebobler eller bruk tavler og kritt slik at gjestene kan skrive beskjeder til brudeparet og holde opp når de blir tatt bilde av. Det kommer garantert til å bli et gøyalt innslag i brudealbumet." Tenk så gøy det kunne blitt! Utover kvelden når folk begynner å bli varme i trøya tror jeg dette kan resultere i noen artige minner :) 

Tipsene er hentet -HER-

Hva tror dere om disse tipsene? 

Har dere noen andre tips for å gjøre bryllupet til en minneverdig dag? :) 

  Kommentarer: 18    Postet: 11.11.2012   Klokken: 20:48   Kategori: Bryllupet
  Kommentarer: 14    Postet: 10.11.2012   Klokken: 20:48   Kategori: Bøker

ALLE snakker om bøkene "Fifty shades"... Jeg må innrømme jeg er blitt veldig nysgjerrig på bøkene etter å ha hørt så mye om de, og sett de så mye i media! Hva er det med disse bøkene? 

"Bøkene handler om forretningsmannen Christian Grey, som har en forkjærlighet for pisk og håndjern på soverommet, og hans erotiske eventyr med den unge og uskyldige studenten Anastasia Steele." Høres ikkje sååå veldig spennendes ut for meg, men.. Bøkene har blitt omtalt som "Husmorporno" og "Twilight for vokse". Åhh, jeg elsker jo twilight! Hehe :) (Men jeg gjør faktisk det altså, hihi). 

Kritikerne har for det meste gitt boka dårlige anmeldelser, her er noen eksempler; "Scenene er omtrent like pirrende som å hamre ei Barbie- og Ken-dokke mot hverandre" ,"Det minner meg på mange måter om en skolestil jeg skrev i 8. klasse, da jeg drømte om Erik fra speideren" Les mer -HER-.

Men uansett hva anmeldere skriver, er bøkene blitt en kjempesuksess. På bare seks uker ble det solgt over 10 millioner eksemplarer av bøkene! Så noe må det jo være med disse bøkene! Så må innrømme at det ikkje hadde gjort noe om boka hadde lagt under juletreet mitt i år! ;)


Har noen av dere lest bøkene? 

Hva synes dere om bøkene, har dere lyst til å lese de? :) 

 

  Kommentarer: 14    Postet: 10.11.2012   Klokken: 20:48   Kategori: Bøker
  Kommentarer: 4    Postet: 10.11.2012   Klokken: 15:32   Kategori: Jul <3

Hei alle sammen! :) 

Jeg elsker å kunne dille og dalle, og gjøre ting selv. Elsker å være kreativ, spesielt etter vi flyttet i eget hus :) Så jeg har allerede endel tanker om hjemmelagde og koselige gaver jeg skal lage til andre :) 

Hjemmelagde gaver man legger litt tid og sjel i er utrolig koselig å få! Hjemmelagde gaver er supert til feks. besteforeldre, foreldre eller venniner :) Har du barn er jo også gaver fra dem utrolig gøy å få :) 

Jeg har som sagt allerede noen planer om hva slags hjemmelage gaver jeg skal gi bort i år. Tenkte å dele tipsene mine med dere, inlegg for innlegg :) Har dere lyst til det? :) 

 

Har dere noen tips til selvlagde julegaver? :) 

Ha en fortsatt god dag! :) 

  Kommentarer: 4    Postet: 10.11.2012   Klokken: 15:32   Kategori: Jul <3
  Kommentarer: 16    Postet: 09.11.2012   Klokken: 13:02   Kategori: Meg

Hei fininger :) 

Forrige uke farget jeg håret mitt, men har ikkje fått tatt etter bilde før nå.. Så nå skal dere få se :) Jeg var så lei av hårfargen min, og ville ha den litt mørkere.. MEN restultatet ble jo litt mørkere enn hva e hadde tenkt da.. Satt nok med fargen litt lenge -_-

Så synes det ble veldig mørkt, nesten svart! Men har vendt meg litt til det nå da :) Men farger det nok likevel ikkje så mørkt igjen.. Men, men, gjort er gjort ;) 

 

Her skal dere få se bilder: 

FØR: 


Hehe, har hadde jeg akkurat trent, så derfor tommelen ;) 

 

 

ETTER: 
Hva synes dere? :) 

  Kommentarer: 16    Postet: 09.11.2012   Klokken: 13:02   Kategori: Meg
  Kommentarer: 15    Postet: 05.11.2012   Klokken: 21:23   Kategori: Kosthold

Hei på deg! :) 

Jeg skal som dere vett (dere som følger meg) gifte meg neste år :) På grunn av det, og fordi jeg ikke trives med den kroppen jeg har nå, prøver jeg å gå ned i vekt. Men det er ikke så lett! Jeg er flink noen uker, så skeier jeg ut litt og så er det vanskelig å komme "på rett spor igjen".. Noen som kjenner seg igjen? :)

Til nå har jeg ikke gått på noe diett, men spist generelt sunn mat.. Men som sagt så er det altfor lett for meg å skeie ut når jeg ikkje har noe bestemt plan eller kosthold. Så jeg vurderer sterkt å begynne med lavkarbo kosthold.. Noen av dere som har gått/går på det? :) 

Jeg tror det kan funke for meg fordi jeg liker mye av den maten man har lov å spise og fordi jeg da vil ha en fast "plan" å følge. Og forhåpentligvis gi det reultater :) 

Hva tror dere? :) 

  Kommentarer: 15    Postet: 05.11.2012   Klokken: 21:23   Kategori: Kosthold
  Kommentarer: 14    Postet: 04.11.2012   Klokken: 10:32   Kategori: Interiør

Hei fininger! :) 

Som overskriften tilsier, jeg skal bli Casa forhandler! :) Har fått innmeldingskjema på mail som jeg skal retunere i morgen. Så er det bare å vente på svar igjen, så er jeg forhandler :) Gleder meg! 

For dere som ikkje vet hva Casa er kan jeg fortelle at det er et homepartyfirma innen gave og interiør. De har utrolig mye fint til hjemmet, og her er det noe for enhver smak ;) Dere kan lese mer om Casa, -HER-.  

 

For dere som bor i nærområde er det bare å kontakte meg for et homeparty, det er flotte vertinnegaver! :) For dere som bor andre steder eller bare vil bestille uten å ha ett party er det bare å komme med en bestilling til meg på annka_89@msn.com . Jeg tar imot bestillinger fra hele landet :) Jeg begynner så fort jeg får startkolleksjonen. 

Casa har ofte gode tilbud, så når jeg begynner vil jeg opprette en facebook side om Casa, og meg som forhandler. Der vil jeg til enhver tid legge ut nye varer og tilbudene som kommer :) Så følg med! 

 

Her er en smakebit på noen av de flotte tingene til Casa interiør: 
Her kan det lønne seg å tenke julegaver dere! :) Flotte gaver til venniner, mamma, søster osv :) 

Her kan dere se hele katalogen :) 

  Kommentarer: 14    Postet: 04.11.2012   Klokken: 10:32   Kategori: Interiør
  Kommentarer: 2    Postet: 03.11.2012   Klokken: 21:47   Kategori: Blogg

Hei dere! :) 

Har egentlig lyst på en ny header.. Men programmet jeg pleier å ville ikkje samarbeide med meg idag! Årh.. Men fikk laget ett forsalg i ett annet program da. Fikk ikkje gjort alt jeg egentlig ville ettersom programmet bare fucka seg, men.. Jeg pleier egentlig å bruke denne nettsiden for å lage headere, helt genialt! ;) Men idag fikk jeg det ikkje til som jeg ville, lurer på om jeg er for trøtt.. Hehe ;) 

 

Men her er den ene headeren jeg fikk laget i programmet på dataen:

Enkel og grei :) 

 

Hva synes dere? 

Bør jeg bytte til denne headeren, eller beholde den jeg har? :) 

  Kommentarer: 2    Postet: 03.11.2012   Klokken: 21:47   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 8    Postet: 02.11.2012   Klokken: 21:01   Kategori: Bryllupet

God kveld flotte lesere! :) 

På søndag var jeg og min kjære forlover på bryllupsmesse på flotte Strand Hotell :) Det var veldig gøy! Det var mange forskjellige stands der som; Tilbords, Kristins Brud- og Selskapskjoler, forskjellige fotografer, hud og sminke salong, DJ'er osv.. Vi fikk også se den flotteste salen til Strand Hotell pyntet til bryllup, knallfint! Hadde vi bare hatt litt mer penger. .  . ;) 

Det var også mange konkurranser der, og forloveren min Hege var så heldig å vinne! Ho vant valgfrie sminke/hudpleieprodukter for 750 kr! Snakk om å være heldig! =D 

Det var også ett brudeshow der og vi fikk se masse fine kjoler :) Og tilslutt kom også min brudekjole ned "catwalken", åhhh så fin den er!! :) 

 

Her er noen bilder fra dagen: 

(Beklager bilekvaltieten og størrelsen, de fleste er fra mobil! )
Bordet dekket på Strand Hotell. Fint! :) 

 

 

Stilig oppsettning av velkomstdrinkker :) 

 

 

Ett av de mange flotte servisene fra Tilbords :) 

 

 

Stilfulle og fine menykort :) 

 

 

En av de mange flotte kjolene :) 

 

 

Hva synes dere? :) 

 


  Kommentarer: 8    Postet: 02.11.2012   Klokken: 21:01   Kategori: Bryllupet
 • Profilbilde 22, Froland
  Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

 • Facebook
hits