Kommentarer: 0    Postet: 10.11.2012   Klokken: 15:32   Kategori: Meg

Hei alle sammen! :) 

Jeg elsker å kunne dille og dalle, og gjøre ting selv. Elsker å være kreativ, spesielt etter vi flyttet i eget hus :) Så jeg har allerede endel tanker om hjemmelagde og koselige gaver jeg skal lage til andre :) 

Hjemmelagde gaver man legger litt tid og sjel i er utrolig koselig å få! Hjemmelagde gaver er supert til feks. besteforeldre, foreldre eller venniner :) Har du barn er jo også gaver fra dem utrolig gøy å få :) 

Jeg har som sagt allerede noen planer om hva slags hjemmelage gaver jeg skal gi bort i år. Tenkte å dele tipsene mine med dere, inlegg for innlegg :) Har dere lyst til det? :) 

Ha en fortsatt god lørdag! :) 

    Kommentarer: 0    Postet: 10.11.2012   Klokken: 15:32   Kategori: Meg
    Kommentarer: 16    Postet: 09.11.2012   Klokken: 13:02   Kategori: Meg

Hei fininger :) 

Forrige uke farget jeg håret mitt, men har ikkje fått tatt etter bilde før nå.. Så nå skal dere få se :) Jeg var så lei av hårfargen min, og ville ha den litt mørkere.. MEN restultatet ble jo litt mørkere enn hva e hadde tenkt da.. Satt nok med fargen litt lenge -_-

Så synes det ble veldig mørkt, nesten svart! Men har vendt meg litt til det nå da :) Men farger det nok likevel ikkje så mørkt igjen.. Men, men, gjort er gjort ;) 

 

Her skal dere få se bilder: 

FØR: 


Hehe, har hadde jeg akkurat trent, så derfor tommelen ;) 

 

 

ETTER: 
Hva synes dere? :) 

    Kommentarer: 16    Postet: 09.11.2012   Klokken: 13:02   Kategori: Meg
  • Profilbilde 22, Froland
    Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits