God dag lesere :) 

Ja, i går var jeg og min kjære på en ettelengtet date :) Viktig å bare være kjærester også av og til! Så Aleksander overnattet hos sin farmor, og vi var ute å spise og på kino. 

Vi spiste på en resturant vi var mye på før, nemlig Hong Kong Palace. Åhh, der har de såå god mat! Jeg spiste det jeg altid spiser på kinaresturant, innbakt svinefilet i søtsur saus. Nam! Min kjære hadde innbakte kongereker i søtsur saus. Kinamat <3 Synes det er så koselig å gå ut å spise en gang i blandt. Er ikkje ofte vi gjør det for å si det sånn! Så det var veldig koselig, ble nesten litt nyforelska igjen! Og det er ikkje dårlig etter snart 8 år! Hehe =D 

Etter den koselige middagen var vi på kino. Vi så Kon Tiki. Jeg synes den var kjmpegøy! Synes det er helt utrolig det de faktisk fikk til! Gøy å se en film som handler om en så stor nordmann, og som i tillegg var så fasinerende! Anbefales! :) 

Bilde av meg og kjekkasen min <3 

Fra 50-talls fest, vel og merke! 

 


Husk også konkurransen min! Vinner trekkes til uka :) 

God morgen fine lesere! 

I kveld skal jeg noe jeg ikkje har vært på lenge, nemlig date! Daten min er den samme som de siste 8 årene, nemlig min kjære forlovede <3 Men det er alltid like koselig og stas å gå på date! 

I kveld skal vi først spise middag og så på kino. Vi skal se Kon Tiki, og jeg gleder meg veldig! :) Aleksander skal overnatte hos sin farmor, så det blir stas for han :) Så da kan ho mor og far kose seg på date ;) Utrolig glad og takknemlig for at vi har en så god familie som stiller opp og passer Aleksander for oss :) Det er stas for både Aleksander og besteforeldre! Han er hedigvis veldig snill å passe og ikkje minst veldig snill å legge i seng. Så lenge han får sutten og kosefilla er han fornøyd :) 

(Foto:  Carl Christian Raabe ) 

Så nå gleder jeg meg masse til i kveld, date med min kjære <3 Skal gi dere info om daten og kinoen i morgen ;) 

Pleier dere å gå på date?


 

Har forresten opprettet en facebookside, blir veldig glad om dere vil "like" siden: ) - TRYKK HER -

 

 

 

  • Profilbilde 22, Froland
    Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2011 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Enjoy! =D Kontakt meg på: annka_89@msn.com

  • Facebook
hits