God dag alle sammen! :) 

Må ærlig si jeg gruet meg litt til å veie meg denne uka for forrige uke trente jeg ingenting! Vi hadde omgangssyke hele gjengen her for ca 1-1,5 uke siden og merket jeg brukte laaang tid på å få opp energien igjen etter det! Så forrige uke hadde jeg egentlig en "fri-uke" uten trening og med noe usunn mat.. Så regnte egentlig med å ikkje ha noe forandring i vekten eller eventuelt å gå opp denne uka, så fikk ett ganske stort smil da jeg gikk på vekta! =D 

Vekt idag: - 0,9 kg 

Er utrolig glad for det! Føler at det har hjulpet med styrketrening og at jeg nå har fått opp muskelmassen min litt, som igjen gjør at jeg har høyere forbrenning også selv om jeg ikkje trener hele tiden :) Så det er utrolig motiverende! I kveld skal jeg ned på treningssenteret og ha en time med Aerobic etterfulgt av en time med Bodypump! :) 

Kjenner at jeg nå virkelig skal jobbe fremover og prøve å gå ned rundt 10 kg innen bursdagen min :) Det er 15. desember, håper jeg klarer det! :) Det  er 11 uker til og da må jeg gå ned 0,9 kg i uka, så satser på det! =D 

HAPPY =D 

 


God kveld :) 

I dag var det klart for veiedag igjen :) Begynner å veie med på tirsdager istedenfor mandager ettersom det gjerne blir noen utskeielser i heljene... Har gitt meg selv lov til å spise litt godis på lørdagene ;) Har funnet ut at hvis jeg skal kunne klare dette over tid må jeg kunne kose meg en deg i uka :) 

Så vekta viste idag: - 0,9 kg 

Vektnedgang totalt (siden 27.08.2012) : - 1,5 kg 

Ganske fornøyd med det på en uke! Går rette veien! ;) Er jo egentlig ikkje så store forandringer jeg har gjort i matveien. Går ikkje på noe diett, men spiser sunt og har kuttet ut endel karbohydrater. Ettersom dette er en livsstilsendring er jeg opptatt av å ha noe jeg kan leve med over lengre tid. Er lei av "superkurer" og diettter som gjør at man går ned mange kilo første ukene for så å legge de på seg igjen når man begynner å spise "normalt" igjen! Så er jo ikkje så mange kilo jeg har gått ned enda, men merker det veldig på klæra! Har en bukse som ikkje passet for 2 uker siden, og den sitter perfekt nå! *glede* :) 

Ellers trener jeg 4-5 ganger i uka, og synes det er kjempe gøy :) Har medlemskap på treningssenter så går mest på timer. Da går jeg på; Zumba, Stram opp (styrke+ kardio), Bodybalance (pilates/yoga), Aerobic og Bodypump. Har planer om å begynne på sykkeltimer også, men må få opp formen litt først. Spinning er noe av det tyngste jeg vet! Blir heilt kaputt med ein gang! 

 Bodypump: 

 

 

Trener du fast i uka? Hva trener du? 

 

 

 

God dag! 

I dag hadde jeg min første veiedag etter jeg begynte å trene for fullt :) Jeg trente 5 ganger forrige uke, og det ga resultater! Før helgen snikveide jeg meg og da hadde jeg gått ned 1,5 kg! MEEEN i helja klarte jeg ikkje å holde meg vekk fra godis og usunn mat, så gikk opp igjen.. Så da har jeg en enda større grunn og motivasjon til å holde meg unna godis til helja som kommer! ;) 

Så etter en uke ble resultatet: -0,6 kg 

 

Ganske fornøyd med det i og med at jeg ikkje var noe flink i heja! ;) For å veie opp for den dårlige samvittigheten har jeg allerede vært å trent! Trente en time med bodypump, og det er både tungt og effektivt! Muskler, here I come! =D Her er en smakebit om hva Bodypump er: Bodypump

 

Treningplanen min for denne uken også: 

 

Har dere vært på bodypump noen gang?

Hva trener dere? Tips? :) 

God kveld skjønninger! 

Måtte bare skryte litt av meg selv, har vært å trent to dager på rad nå! Weeee =D Og flere skal det bli ;) Har planer om å trene 5 dager i uka framover :) I dag var jeg på Aerobic/Step og i går var jeg på Bodypump. Ingenting er så godt som å sette seg ned i sofaen etter en god treningsøkt! 

Så min treningsuke ser slik ut: 


Blir i veldig godt humør og får god samvittighet av å trene så skal gjøre så godt jeg kan å gjennomføre treningsplanen min! Så får mi håpe det forsvinner noen kilo før bryllupet ;) 

 

Trener dere fast?

Hva trener dere? Tips? :) 

Idag er det 334 dager igjen til bryllupet vårt 6. juli 2013 :) Det vil si at jeg innen da (forhåpentligvis!) skal ha klart å gå ned rundt 25 kilo. Jeg håper og tror jeg kan klare det, og idag var første dag mot målet!  Dette har jeg lov å spise; egg, knekkebrød, havregrøt, frukt, grønnsaker, vann, melk, svineprodukter, kylling, karbonadedeig. (Sikkert noe annet også, men dette er det jeg kommer på i farta). 

Så idag har matdagen min sett slik ut:

 • Frokost/lunsj: Salat og en halv kylling
 • Lunsj/snacks: Skukkererter 
 • Middag: To pita med strimlet svinekjøtt 
 • Kvelds: "Havre Fran" frokostblanding

Pita er ikkje noe jeg skal spise hver dag ettersom selve pitaen ikkje er så sunn.. Men vi begynner en litt forsiktig start ;) Hehe.. I morra er det null "hvitt brød". 

Kjøpte forresten Fedon sitt lavkarbobrød på butikken istad. Jeg er veldig glad i brødmat og det blir derfor vanskelig for meg å kutte dette ut over en lengre periode.. Kjøpte derfor det sunneste brødet jeg fant, og håper det er godt :) 

Har dere noen tips til sunne matvarer? 

Har dere prøvd Fedon sitt brød? 

Hei dere =)

Jeg har prøvd endel forskjellige sunne frokostblandinger, men synes ikkje de er så gode.. Synes de liksom er så tørre og lite smak i.. MEN idag prøvde jeg en ny, og den var faktisk kjempegod! I tillegg var den en av de sunneste som var der ;) Så tipp topp, tommel opp! =D 

"Havre Fras" fra Quaker. 

 

Noen som har prøvd denne? 

Har dere noen gode og sunne frokostblandinger å anbefale? 

Hei dere!

Har regnet litt på hvor mye jeg må gå ned i uka/mnd for å nå målet mitt innen bryllupet :) Jeg har lyst til å gå ned ca 25 kilo... Vet det er mye, men jeg tror jeg kan klare det! Og man kommer jo ingen vei uten å prøve! =D *Tenke positivt, tenke positivt..* :) 

Jeg skal gifte meg 6. juli 2013, dvs at jeg har ca 11 mnd på meg.. Det betyr at jeg må gå ned:

Per mnd: 2, 27 kg

I uka: 0, 56 kg
Er jo faktisk ikkje så mye med 0,5 kg i uka, men når det blir over en så lang periode er det ikkje lett... Kroppen vil jo gjerne stabilisere seg, og å gå ned i vekt over en så lang periode er ikkje bare bare.. Men jeg skal prøve! =D Kommer også til å måle cm, ettersom man kan "gå ned" uten å miste så mange kilo, man legger jo på seg litt i musker også ;) Så skal ikkje bli helt opphengt i kun kilo.. Blir fornøyd når jeg kommer inn i den gamle yndlingsbuksa! :) 

Kommer til å dele resultater med dere, så følg med! :) 

 

 

Hei dere! Som noen av dere kanskje har fått med dere så har jeg ett sterkt ønske om å gå ned i vekt før bryllupet vårt neste sommer. Før sommerferien var jeg godefri i 1 mnd, spiste bra og trente litt. Jeg gikk da ned rundt 2 kg på ca. 2 uker ;) Ga meg selv "ferie" nå som samboeren min hadde ferie, og vi har vært på tur og generelt bare kosa oss :) Så kan vel trygt si at jeg gikk opp de to kg igjen! Men, men.. Jeg fant hvertfall ut at jeg kan klare det hvis jeg vil, og det gir en ufattelig god følelse! =D 

Til uka begynner min kjære på jobb igjen, og Aleksander i barnehagen. DA skal også jeg begynne igjen! ;) Kjenner at jeg faktisk gleder meg litt ;) Sitter nå i sofaen, glor på TV og nyter min (forhåpentligvis!) siste sjokolade for en stund. Skikkelig sofagris! Men til mandag er det slutt på det! ;) Skal begynne på "dietten" min igjen, som egentlig bare består av å kutte ut alt det usunne og det meste av karbohydrater.. Så menyen framover består av; kylling, fisk, salater, noe knekkebrød, egg og masse grønnsaker ;) 

Skal måle og ta bilde av kroppen min til mandag, og annenhver uke framover. Håper dette kan fungere som motivasjon, og legge ett ekstra "press" på meg ;) Kommer til å dele bildene med dere etterhvert :) Skal også ta opp treninga igjen, noe som blir lettere nå som Aleksander begynner i barnehagen. Jeg trener på treningssenter, både timer og egentrening. Av timer går jeg på Zumba, som jeg elsker! Også skal jeg begynne på "Bodypump" som er trening med vektstang. Skal være veldig bra og tungt så gleder meg til det! 

Håper det blir en glede å gå på vekta fremover, e skal hvertfall gjøre mitt beste! =D
Har dere noen trening- eller mattips? :)

Er det noen av dere som jobber med å bli kvitt noen kilo? 

Idag er det veiedag ;) Og jeg har gått ned :) Selv om jeg ikkje har vært så flink som jeg burde! Har faktisk spist litt goderi to ganger på denna uka =/ Pluss at jeg igår "bare måtte" skeie ut litt! Kjæresten min lager verdens beste pannekaker, og det lagde han til frokost i går... Var jo "nødt" til å spise noen ;) Nam! Og da jeg kom hjem fra jobb hadde mamma baka brød. Mammas hjemmelagde brød = uimotsåelig! Så ble to skiver av det også.. Men jeg sa egentlig til meg selv at det var ok, for hvis jeg er for streng klarer jeg ikkje dette over lengre tid! :) 


Meen, det er veiedag idag og reultatet etter en uke er:

Vekt: -1,2 kg. 

Midje: - 1 cm.

Er sånn passe fornøyd med det.. Når jeg snikveide meg på morran igår var resultatet -2 kg! Så hvis ikkje jeg hadde skeiet ut så hadde nok resultatet vært enda lavere.. Men, men, det gir meg bare enda større grunn  til å trene idag! =D Så i kveld blir det Zumba på meg ;) Det er gøy!

Hvis jeg forstetter å gå ned feks 1,2 kg i uka blir det 4,8 kg i måneden, og da tar det kun ca 6 måneder å nå målet mitt! :) Det er ikkje lenge! =D Målet mitt er 26 kg, og tidsrammen er 1 år. Da vil jeg nå mitt mål til bryllupet ;) Håper jeg klarer det! Regner jo ikkje med at jeg vil gå ned 1,2 kg hver uke. Noen uker blir det sikkert mindre, og noen kanskje mer. Men hvis jeg hvertfall går ned hver uke så er jeg fornøyd! Det er skritt i riktig retning :) 

Hei dere! 

Jeg har jo som sagt noen kilo jeg har lyst til å bli kvitt ;) Ganske mang faktisk, ca 20 kilo! Skal jo vandre opp kirkegulvet neste år og da vil man jo gjerne føle seg fin :) Så kuttet ut sjokolade og godis for snart 3 uker siden, og denne uka begynte jeg på "diett". Har kuttet ut all brødmat, ris, pasta, brus osv.. Havregryn, kylling og laks er nå å finne i skapene ;) 

Idag var jeg og Aleksander på "besøksdag" i barnehagen som han skal begynne i til høsten, det gikk veldig fint! Så frokosten idag ble litt kjapp..

Slik ser  dagsmenyen ut: 

 • Frokost: 2 pærer
 • Lunsj: 1 dl havregryn med melk og kanel på
 • Middag: 1 kyllingfilet med salat
 • Kveldsmat: Havregryn eller salat m/kyllingbiter

 

Trening: En 1,5 times trilletur fra barnehagen og hjem :) 

 

 

Går noen av dere på diett, eller har noen tips å komme med? 

 

Nå er tia der for at e virkelig må sjerpe meg! Vekta viser altfor mye! Litt seint ute for sommerformen, men satser på neste sommer og bryllupsfin! :) For 2 uker siden bestemte jeg meg for å kutte ut sjokoladen. Kan stappe i meg en stooor sjokolade på 2 sek tror e, så den måtte bort ;) Har nå vært uten godis i 16 dager, cred! =D 

Men idag tar jeg steget videre, nå gjelder det å være flink med resten av kostholdet også! Det vil si at ris, pasta, brød o.l. blir byttet ut mot egg, fisk, salat og havregryn :) Er egentlig ikkje noe fan av havregryn, men har bestemt meg for at e skal klare å like det ;) Så senere idag blir det en tur på butikken, og en soltime som belønning for no-sjokolade ;) Goodie! Får veldig god samvittighet og kick når man faktisk klarer å gjennomføre det man prøver på! Satser på at e får det etter noen dager på "dietten" også =D Bilder av dagsmenyen min kommer senere ;) 

Treninga kan også bli bedre, men ikke alltid så lett når man har en liten å passe på og en kjæreste som ofte jobber overtid.. Kan jo gå trilleturer og sånne ting, men får liksom mer treningslyst av å være på treningstudioet e! Så satser på mannen ikkje blir så sein idag så kanskje e rekker en tur ;) Har lastet ned den ultimatetreningssangen som e bare elsker, så må jo bare få trent til den! =D http://www.youtube.com/watch?v=KnEXrbAQyIo Love it! 

 

Belive you can do it! =D

Noen flere av dere som gjerne skulle vært kvitt noen kilo, eller som går på diett? Si gjerne ifra hvis du har noen tips! 

 • Profilbilde 22, Froland
  Jeg er ei jente på 22 år fra Froland. Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2011 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Enjoy! =D Kontakt meg på: annka_89@msn.com

 • Facebook
hits