Kommentarer: 8    Postet: 08.01.2013   Klokken: 21:44   Kategori: Trening

Hei fininger!

Har dere noen nyttårsforsetter? Det har JEG! =D Eller livsstilsendring kan man vel heller si :)  Jeg skal inn i brudekjolen, og jeg skal stramme opp her og der! Er supermotivert, og til nå har det gått veldig bra. Jeg har satt meg som mål å trene minst 4 dager i uka, gjerne fem :) Om jeg skal få de resultatene jeg har lyst til er jeg nødt til å trene såpass mye. Ellers har jeg bestemt meg for å kutte ut godis og brus. Jeg gjorde det 3 uker i fjor, og da forsvant søtsuget :) Mange unner seg litt kos i helga, men for min del skal jeg prøve å holde meg helt unna. For hvis jeg spiser litt godis på lørdag, har jeg også lyst på godis på søndag, mandag, tirsdag osv! 

Jeg har vært flink de siste dagene. Jeg trente på fredag, lørdag, mandag og jeg har vært å trent i dag :) Woohooo! Det er digg følelse det! Er ingenting som er så deilig som følelsen av å GJENNOMFØRE en treningsøkt, ikkje bare tenke på det! ;) Jeg har faktisk aldri trent og forbrent så mye som jeg gjorde nå på mandag. Jeg var først på en 45 min spinningstime, så trente jeg tredemølle og diverse styrkeøvelser så det tilsammen ble 2 timer med trening. Og jeg forbrente ca 1060 kcal =D 

I går tok jeg også bilder av kroppen min i undertøyet for å sørge for at jeg aldri kommer dit igjen, og for å se fremgang etterhvert :) Har også målt kroppen min for å se hvor mange cm jeg går ned :) Kjenner jeg er så motivert nå, og gleder meg veldig til å se hvor mye jeg går ned denne uka :) 


Så har dere nyttårsforsetter folkens?

Skal dere som mange andre, inkludert meg selv, spise sunnere og trene mer? 

  Kommentarer: 8    Postet: 08.01.2013   Klokken: 21:44   Kategori: Trening
  Kommentarer: 5    Postet: 30.10.2012   Klokken: 14:14   Kategori: Trening

God dag! :) 

Nå har jeg vært å trent, deilig! Det er ikkje noen timer tidlig på dagen, så ble egentrening på meg.. Synes egentlig ikkje det er så gøy, og er skikkelig utolmodig når jeg bare trener selv! Jeg har ikkje tålmodighet til å holde på med en ting lenge av gangen, så gå fra det ene apparatet til det andre.. Og så tilbake til det første igjen, hehe! ;) 

Så idag ble det tredemølle, sykkel, elipsemaskin, pluss diverse vektapparater :) Trente i en time og forbrente 600 kcal :) Fornøyd med det! =D 

Skal kanskje på bodypump i kveld også, det er utrolig gøy! :) 

Ha en god dag! :) 

  Kommentarer: 5    Postet: 30.10.2012   Klokken: 14:14   Kategori: Trening
  Kommentarer: 7    Postet: 18.10.2012   Klokken: 14:19   Kategori: Trening

God dag flotte mennesker! :) 

Nå har jeg akkurat lastet ned litt ny treningsmusikk, slengt på meg treningstøy og er klar for å trene litt før jeg skal hente Aleksander i barnehagen :) 

Idag er det egentrening som står på menyen.. Er igrunnen ikke så glad i det, men håper det blir bedre nå som jeg har kjøpt meg pulsklokke =D Synes det gir en god motivasjon å se hvordan puls man har hatt og hvor mange kalorier man har forbrent på økten ;) 

Har planer om å gjøre litt forskjellig, bla: 

 • Gå i raskt tempo i oppoverbakke (Med litt stigning på tredemølla forbrenner du mye mer kalorier!) 
 • Jogge/løpe i intervaller på tredemølla
 • Sykle i intervaller
 • Pluss litt mageøvelser 

Klar for trening! =D 
Har dere noen gode treningstips?

Feks noen gode øvelser som gjør at man forbrenner mye kalorier? =D 

 

  Kommentarer: 7    Postet: 18.10.2012   Klokken: 14:19   Kategori: Trening
  Kommentarer: 10    Postet: 08.10.2012   Klokken: 20:52   Kategori: Trening

God kveld! :) 

Idag kjøpte meg jeg endelig en pulsklokke =D Har hatt lyst på en lenge og er superfornøyd! Med en pulsklokke kan man følge med på blant annet puls, tid, kalorier og fettforbrenning ;) Så tror dette vil være en ekstra motivasjon for meg! Gøy å se hvor mange kalorier man har forbrent, og det hjelper veldig når man prøver å gå ned i vekt :)

Var å trente i 1,5 time istad med pulsklokka. Hadde først litt egentrening og så en time med Zumba. Da kunne jeg se akkurat hvor mange kalorier jeg forbrente, hvor høy makspuls og hvor høy gjennomsnittspuls jeg hadde ;) Jeg forbrente 645 kcal og hadde en gjennomsnittspuls på 142 ;) Fornøyd med det! :)

 

Her er min pulsklokke: 

Polar FT7 Pulsklokke fra Gmax. Veldig fornøyd, anbefales! :) Finn den -her-. 

 

Har dere pulsklokke? 

  Kommentarer: 10    Postet: 08.10.2012   Klokken: 20:52   Kategori: Trening
 • Profilbilde 23, Froland
  Hei, og takk for at du tar turen innom bloggen min! Jeg er mamma, student og forlova. Sønnen min heter Aleksander, og er verdens nydeligste. Var så heldig å få han i livet mitt 11. mars 2011 :) Sommeren 2012 flyttet vi inn i huset vårt som vi holder på å pusse opp. Blogger om go'gutten min, hverdag, oppussing, og bryllup. Vi skal nemlig gifte oss neste år :) Kontakt meg på: annka_89@msn.com

 • Facebook
hits